Find us on Google+ Apartamente in Chirie in Chisinau - destinatii

Apartamente in Chirie in Chisinau

Cum sa gasesti apartamente in chirie in Chisinau

In Moldova, lucrurile merg putin spre mai bine in ultima perioada, este o democratie stabila, si marile orase moldovenesti par a incerca sa se alinieze, pe cat posibil, standardelor europene in materie de hoteluri, restaurante, cafenele si cluburi. Chisinaul este un oras destul de sigur, in special in zona centrala, in concluzie, o vizita in capitala Moldovei e bine sa fie facuta avand un apartament inchiriat in centru, acestea fiind extraordinar de bine amenajate, unele chiar peste standardele occidentale. Bulevardul Stefan cel Mare este principala artera rutiera a Chisinaului, in aceasta zona existand hoteluri, restaurante, cafenele si, bineinteles, apartamente de inchiriat pe termen scurt.

Aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere la inchirierea apartamentului

Cu toate ca apartamentele spre inchiriere sunt, marea majoritate a celor din centru, renovate excelent, trebuie sa aveti in vedere ca blocurile n-au beneficiat de acelasi tratament, multe dintre ele avand scari interioare intunecoase si nu tocmai imbietoare. Intrarea in scarile de bloc se face majoritar prin spatele blocurilor, zone slab luminate sau chiar intunecoase, dar sigure. Important e sa nu va speriati de aspectul oarecum proletar si neingrijit al intrarilor, dotate cu un sistem de cod mecanic(cifru), foarte ingenios, probabil stil rusesc; interiorul apartamentelor face toti banii, si, pana la urma, nu locuim pe scara blocului.

Apartamente de inchiriat Chisinau – Preturi

Preturile variaza intre 25-40 Euro pentru o garsoniera, 40-40 Euro pentru un apartament cu doua camere, si 60-80 Euro pentru un apartament cu trei camere, toate preturile reprezentand chiria pentru o noapte, in zona centrala, apartamente renovate si mobilate modern. Daca inchiriati pe termen mai lung, e bine sa incercati o negociere a pretului, moldovenii sunt oameni de inteles, si majoritatea au un bun simt al afacerii.

 

Anunturi pentru Apartamente de inchiriat – Exemple

Apartament eurostil in casa noua, centru, de la 20 euro

    

Apartamente in blocuri noi, zona centrala, cu toate conditiile, mobilat ultramodern, internet, parcare subterana, alarma. Saptamanal, noapte, ora. Incepand de la 25 Euro pana la 45 Euro.

Daily. Brand new 1-bedroom. Eurostyle. 30 Euro.

    
It is proposed to rent a stylish one-bedroom apartment, located next to the central department store. The apartment is stipulated for all business and want to relax, located in the heart of the city. Renovation done in European style, modern design. Installed windows. The apartment is fully furnished.
– New furniture: kitchen, refrigerator, dishes, microwave oven.
– The cozy bedroom.
– Air Conditioning „winter-summer”
– Always hot water (boiler), telephone, TV Plasma LCD, SUN-TV, the Internet.
– Always clean bedding and towels. It also provides a shuttle service. Airport – apartment, house – the airport (10 €).

In concluzie, ca varianta optima la hoteluri, puteti fara grija incerca apartamente in chirie in Chisinau, pe care le puteti gasi pe internet, in cadrul anunturilor publicate in limbile romana, rusa si engleza(short rent apartment Chisinau).

 

3 Comments

 1. wide instal spune:

  Nu-mi vine sa cred cat de ieftine sunt chiriile la ei.

  • Laurentiu spune:

   Sunt chirii/noapte, stai linistit 🙂
   Chiriile pe luna sunt si la ei destul de mari..ma rog, poate nu ca-n Bucuresti dar e totusi o diferenta intre cele doua capitale!

 2. Canapele piele spune:

  E normal sa fie asa ieftine…:)

Apartamente in Chirie in Chisinau