Find us on Google+ Bucate Unicate Cuba - petreceri

Bucate Unicate Cuba

Miercuri, 27 noiembrie,  Cafepedia Romana te invita sa explorezi aromele Cubei. Bucataria cubaneza se aseamana cu tara insasi– plina de culoare si arome. Este si foarte varianta ca rezultat al interactiunii culturii europene, in special cea spaniola cu cea africana si asiatica.

Spaniolii veniti în Cuba au adus legume, citrice, orez si au raspandit cresterea bovinelor. Africanii au venit si ei cu alimente specifice, precum ignamele, o planta exotica care produce tuberculi comestibili de dimensiuni foarte mari. Toate acestea s-au adaugat produselor deja existente precum yuca, quimbombo, cartofii dulci si porumbul. Bucataria cubaneza, numita si creola, este prin traditie simpla. Ingredientele de baza sunt carnea, în special cea de porc (cerdo), orezul si fasolea neagra (congrìs), pestele (pescado), fructele de mare (marizcos), puiul si bananele (platanos), care insotesc aproape de fiecare data carnea.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Lista de bucate va fi afisata pe www.facebook.com/BucateUnicate.

Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele!

cuba

Oferte speciale pentru cele mai cunoscute cocktailuri de origine cubaneza si vom dansa pe muzica cubaneza cu Havana Club Orchestra!

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata!

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Comments are closed.

Bucate Unicate Cuba