Find us on Google+ Cafeneaua Actorilor - puburi

Cafeneaua Actorilor

Citisem o sumedenie de comentarii negative la adresa Cafenelei Actorilor, ca atare am intrat circumspecta intr-o hora ce s-a vrut intalnire organizatorica, desfasurata acolo. Localul in sine nu e impresionant, e un gen de pub amejajat cu gust mediu, destul de ieftin in privinta decorurilor. Surpriza foarte placuta a venit (culmea!!!) de la ospatari, fata care ne-a servit fiind fara repros, de o amabilitate si atentie iesite din comun.

Mancarea nu e foarte bine reprezentata ca diversitate, dar pizza e buna, sosul o minune, salatele idem. Cafelele speciale sunt o idee cam bogate in alcool, dar asta poate fi o nota buna, in sensul ca nu se zgarcesc la ingredientele mai scumpe. 🙂 Fresh-ul de portocale e foarte bun.

Preturile cafenelei sunt medii, destul de curios calculate, in sensul ca o cafea speciala (gen Irish Cofee) costa 10.50 (f ieftin), iar o pizza quatro formaggi e 26 lei (un pic cam sus). Apa plata e 6.5. 🙂

Una peste alta, atmosfera e ok, relaxata, fara fite, persoanele care frecventeaza Cafeneaua Actorilor nefiind genul cu ciorapi de plasa si pantofi rosii, ci mai degraba facand parte din  studentimea nonconformista. Un loc placut.

cafeneaua-actorilor

Cafeneaua Actorilor

Lipita de Teatrul National
B-dul Nicolae Bălcescu 2
Tel: 0721 900 842
www.cafeneauaactorilor.ro

Leave a Comment

Cafeneaua Actorilor