Find us on Google+ Cafepedia prezinta bucataria CURCUBEU - mondene, petreceri

Cafepedia prezinta bucataria CURCUBEU

Miercuri, 13 noiembrie,  Cafepedia Romana te invita intr-o calatorie in bucataria Africii. Vom petrece o seara cu bucate unicate tocmai din Africa de Sud. Evenimentul se bucura de sprijinul Ambasadei Africa de Sud la Bucuresti.

Indepartata Africa de Sud este renumita pentru varietatea si multitudinea de elemente pe care le combina intre granitele sale. Tara nu se dezminte nici cand este vorba de preparatele culinare ,bucataria sa dovedindu-se extrem de generoasa cu mancaruri traditionale.

Bucataria Africii de Sud este numita uneori “Bucataria curcubeu “ datorita varietatii de surse multiculturale. Este locul unde se intalneste arta culinara indigena cu cea europeana, asiatica, americana. Colonialismul si imigrarile au influentat mult gastronomia locului. Diversitatea etnica si diferentele de cultura (exista in Africa de Sud 8 limbi oficiale distincte) precum si varietatea traditiilor au pus un semn pe diversitatea de alimente si feluri de mancare.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu  10 feluri de mancare (aperitive, feluri principale si 2 deserturi!:)) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele.

africa_de_sud

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata!

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Meniu Bucate unicate Africa de Sud:

h

Comments are closed.

Cafepedia prezinta bucataria CURCUBEU