Find us on Google+ Cluburile si localurile, din ce in ce mai supravegheate - diverse

Cluburile si localurile, din ce in ce mai supravegheate

Ai descoperit ca in ultima vreme rata infractiunilor din cluburile de noapte, din localuri si din cadrul evenimentelor organizate cu un numar mare de oameni a scazut destul de mult? Acest lucru nu este datorat unei constiinte mai curate a oamenilor si nici paznicilor care se uita urat, ci mai degraba sistemelor de supraveghere, care sunt din ce in ce mai prezente.

Multi ar zice ca este un lucru rau, pentru ca se simt violati si isi simt libertatea ingradita. Daca privesti intotdeauna partea plina a paharului insa, poti sa descoperi ca aceste sisteme de supraveghere sunt extrem de utile, oriunde ar fi pozitionate ele ( Mai putin in bai sau in locuri in care chiar ai nevoie de intimitate). Poti gasi oricand oferte bune cu preturi sisteme de supraveghere, in magazinele online, care sunt mai la indemana decat magazinele fizice.

Practic, cei care isi instaleaza sisteme de supraveghere in local castiga din mai multe parti:

  • Elimina orice risc de infractiune grava, batai droguri si alte astfel de elemente care ii pot strica imaginea;
  • Pot lua atitudine in momentul in care se intampla ceva mai putin placut;
  • Elimina riscul de a fi furati de angajati sau de clienti;
  • Au un control mult mai bun asupra fiecarui spatiu din club si asupra fiecarui angajat.

Fara doar si poate, dotarea unei afaceri, mai ales atunci cand este vorba de un club de noapte, cu sisteme de supraveghere, este o solutie care ajuta foarte mult la succesul financiar.

Nu doar posesorii de cluburi si-au instalat in ultimul timp camere de supraveghere, ci si autoritatile oraselor, care au dotat intersectiile mari cu astfel de dispozitive si chiar si utilizatorii casnici, care si-au dat seama de utilitatea unei camere si a unui control mult mai bun.

Conform statisticilor, un om care iese pe strada intr-un oras mare este filmat de aproximativ 30 de camere de supraveghere.

camere

Care sunt motivele pentru care ultimii ani au reprezentat o crestere atat de puternica a pietei de supraveghere?

Am putea vorbi despre un singur motiv: pretul. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, camerele de supraveghere clasice, adica cele analogice, au devenit din ce in ce mai ieftine. Astazi, acestea pot sa fie achizitionate de catre orice persoana, in conditiile in care cea mai ieftina camera nu depaseste 120 de lei intr-un magazin de profil. Un intreg sistem de supraveghere, cu 4 camere, poate fi achizitionat la 6-700 de lei, asadar, nu mai reprezinta un efor financiar urias pentru cei care isi doresc siguranta.

Evident, exista si motive secundare, cum ar fi efectul de turma, sau pur si simplu constientizarea faptului ca un sistem de supraveghere este extrem de util. Pretul insa este un factor cu adevarat decisiv.

Spre norocul celor care isi doresc sa isi instaleze un sistem de supraveghere, preturile din domeniu sunt intr-o continua scadere, asadar, simpla achizitie nu ar trebui sa reprezinte o problema.

Problema apare in momentul in care trebuie sa se aleaga sistemul potrivit si trebuie sa se monteze.

Cum se alege sistemul de supraveghere video?

In primul rand, trebuie sa se analizeze foarte bine spatiul supravegheat. Este importanta marimea lui, gradul de luminozitate pe care il are si modul in care este mobilat sau aranjat. Niste poze ale spatiului pot sa fie de mare ajutor, mai ales daca optezi pentru consultarea unor specialisti in domeniu.

Dotarile camerelor sunt si ele foarte importante, mai ales daca iti doresti camere care sa iti ofere cat mai multe detalii. Este bine sa iti iei camere cat mai bine dotate, insa fara a depasi bugetul pe care ti l-ai propus initial.

Nu in ultimul rand, atunci cand alegi un sistem de supraveghere video trebuie sa tii cont de brandul acestuia. Este adevarat, sunt slabe sanse sa cunosti branduri din domeniu daca nu este familiarizat cu el, insa tot un specialist iti poate oferi sfaturi si indicatii . Rolul tau este acela de a sti, macar in mare parte, care sunt cele mai bune branduri. Asadar, inainte de a cumpara, este bine sa te informezi putin. Vei descoperi ca exista branduri de foarte buna calitate, precum Hikvision, Dahua sau Amvi, dar si branduri mai putin apreciate.

Comments are closed.

Cluburile si localurile, din ce in ce mai supravegheate