Find us on Google+ Comanda Carti Online - carti, Shopping

Comanda Carti Online

Iti place sa citesti? Comanda carti online!

 

Era internetului ne face sa devenim din ce in ce mai apropiati de computer, majoritatea actiunilor cotidiene interactionand, cel putin in faza incipienta, cu sfera informatica. Desi continutul ziarelor a virat ireversibil spre varinta digitala, citirea unei carti ramane inca unul dintre lucrurile pe care computerul nu l-a putut altera. Bine, au aparut tabletele eBook Reader, din a caror gama puteti alege sa cumparati online de aici, dar senzatia pe care o avem in fata fosnetului unei pagini de carte, este imposibil de reprodus. Aici nu exista copy&paste.

Majoritatea librariilor vand carti online, dar cum in toate domeniile exista leaderi, si cum toata lumea prefera calitatea, e normal sa le prezentam aici pe cele mai bune:

Editura Nemira

– infiintata inca din 1991, a facut pionierat in randul editurilor particulare din Romania, fiind printre putinele care au rezistat de-a lungul vremii. Printre autorii straini ale caror carti au fost publicate aici, se numara: Isaac Asimov, Stephen King, Frank Herbert, Roger Caillois, Rene Girard etc. Dintre autorii romani care au debutat la Nemira, amintim: I.P. Culianu, H. R. Patapievici, Lucian Vasilescu, Radu Aldulescu, Daniel Banulescu si Petre Barbu.

editura-nemira
Dintre colectiile editurii Nemira amintim: Suspans, Nautilus, Babel, Epoca, Bonton, Damen Tango

Colectia Babel, cu peste 100 de autori publicati, autori care in majoritate apartin secolului XX, dar si contemporani:
Louis-Ferdinand Céline, Juan Carlos Onetti, Gustav Meyrink, Julian Barnes, John Banville, John Barth,A.S. Byatt, Stéphane Audeguy, Salvador Plascenci, Tarun Tejpal si Jun’ichiro Tanizaki, creeaza, prin operele lor, Biblioteca Babel

Colectia Suspans, care include autori celebri, precum Stephen King, Raymond Khoury, Patricia Cornwell, Dorothy L. Sayers, Ed McBain, Iain Pears, Joel C. Rosenberg, John Sandford, Tonino Benacquista si Rodica Ojog-Brasoveanu. Aventura, mister, actiune.

Colectia Nautilus, cu peste 350 de titluri, printre care regasim pe Isaac Asimo, de Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick si Orson Scott Card.

Colectia Bonton, o colectie rafinata si eleganta de carti care binedispun, prin umor si realism cotidian.

 

Editura Litera

De la Litera puteti achizitiona peste 500 de titluri, printre care si cele din faimoasa colectie Biblioteca pentru toti, cel mai cunoscut brand literar romanesc. Colectia beneficiaza de prezenta unor personalitati contemporane precum Marius Tuca, Nadia Comaneci, Andreea Raicu, Grigore Lese, Ion Cristoiu, Oana Pellea, Mihaela Radulescu si Horatiu Malaele. Doar la editura Litera, platesti 2 primesti 3!
Tot la Litera gasiti colectia „Cele mai frumoase povesti„, colectie care reuneste, intr-o formula grafica de exceptie, unele dintre cele mai frumoase povesti ale copilariei. Personajele au prins viata prin vocile si arta actorilor Alexandru Arsinel , Horia Caciulescu, Petru Assan si altii, pentru ca toate cartile sunt insotite de cd-uri audio.

editura-litera

 

Libraria Elefant

Cuprinde peste 40.000 de titluri de carte, peste 10.000 de albume de muzica, si peste 2500 de filme in format DvD. Libraria a primit „Premiul pentru cea mai bună strategie digitală” a anului la prima ediție a Galei Industriei de Carte din Romania.

libraria-elefant

 

Libraria LIBRIS

Cuprinde doua librarii situate in orasul Brasov (centrul istoric), un depozit de carte si muzica in care puteti gasi mai mult de 20 000 de titluri din domeniile carte si muzica. Pe langa acestea, LIBRIS a deschis in 2009 libraria virtuala www.libris.ro, un nume recunoscut pentru cantitate si calitate.

editura-libris

 

Lista cu librariile de la care puteti comanda carti online va fi completata periodic.

 

Leave a Comment

Comanda Carti Online