Find us on Google+ Concert Lady Gaga - concerte

Concert Lady Gaga

Nu-mi vine sa cred ca fac un articol despre concert Lady Gaga, dar sunt multi doritori de farmecele nu neaparat muzicale ale artistei, asadar e pacat sa-i privam de vestea ca va veni la Bucuresti.

Concert Lady Gaga se intampla la jumatatea lunii august, la National Arena, si este inclus in turneul mondial The Born This Way Ball, ce va debuta pe 27 aprilie in Coreea de Sud si va include de asemenea alte 21 de orase europene, printre care si Bucuresti. In cadrul acestui nou turneu, artista va interpreta atat piese de pe cel mai recent album, Born This Way, cat si piese incluse pe albumele The Fame si The Fame Monster.

 

Concert Lady Gaga

 

Pe continentul european, Lady Gaga va fi insotita de trupa The Darkness, reunita recent, cunoscuta pentru hit-ul „I Believe In A Thing Called Love”, si de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmata ca invitat special si pentru alte show-uri din Australia, Noua Zeelanda si Europa.

The Born This Way Ball, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria muzicii! Acesta urmeaza exemplul turneului precedent, sustinut de Lady Gaga in perioada 2009-2011, care a purtat numele The Monster Ball si care a stabilit noi recorduri de audienta: aproape 2.5 milioane de spectatori in 201 de show-uri. Mai mult decat atat, publicatia The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar in cadrul editiei 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry a primit titlul de Major Tour of the Year. The Born This Way Ball nu se va lasa mai prejos, Gaga pregatind fanilor sai un nou concept, o noua scena si o noua productie, intr-o serie de spectacole fabuloase. „Alaturi de Haus Of Gaga am lucrat luni intregi pentru a concepe o scena spectaculoasa.

The Born This Way Ball este o Pop-Opera Electro-Metal; este povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost conceputi si cum vom pasi in eternitate” a declarat artista.

Pachetul HOT SEAT include:

– bilet cu locuri premium in zona VIP a tribunei 1
– cadou special al turneului „Born This Way Ball” (pe care il veti primi la locatie in seara concertului)
– suvenir – ecuson laminat „Born This Way Ball”

Pachetul EARLY ENTRY include:

– bilet in zona Gazon A
– intrarea in locatie pentru posesorii acestui pachet se va face inaintea publicului general
– cadou special al turneului „Born This Way Ball” (pe care il veti primi la locatie in seara concertului)
– suvenir – ecuson laminat „Born This Way Ball”

Eveniment     LADY GAGA – THE BORN THIS WAY BALL
Locatie     NATIONAL ARENA, BUCURESTI
Data     16 AUGUST 2012

4 Comments

 1. Vopsitorie auto spune:

  Cred ca o sa fie super!:D

 2. Masaj anticelulitic spune:

  nu-mi place deloc lady gaga mi se pare o persoana respingatoare

 3. Laurentiu spune:

  Sincer sa fiu, m-as duce..nu ca-mi place Gaga incat sa ii cumpar bilet…dar sunt sigur ca o sa fie spectacol pe scena si in afara ei!

 4. city hotel spune:

  City Hotel Bucuresti va invita la concert!

  City Hotel va aduce mai aproape de Lady Gaga! Dispuneti de tarife speciale pentru elevi si studenti de 96 Ron/noapte.
  Trebuie doar sa va asigurati ca aveti carnetul vizat pe anul in curs si sa va faceti rezervare la numarul de telefon 031.425.41.55.

  Pentru mai multe detalii va invit sa vizitati pagina noastra de web: http://www.cityhotelbucuresti.ro.

Leave a Comment

Concert Lady Gaga