Find us on Google+ Concurs Bari Lounge & Restaurant 17 - 27 martie - Concursuri

Concurs Bari Lounge & Restaurant 17 – 27 martie

*

Alege, din meniul Bari Lounge & Restaurant, trei preparate despre care consideri ca reprezinta cel mai bine gastronomia italiana.  (Viziteaza www.barirestautant.ro)

*

Scrie un comentariu cu raspunsul la intrebare, pe aceasta pagina, pana pe 27 martie, si poti deveni castigatorul unui voucher in valoare de 130 lei , pentru o masa la Bari Lounge & Restautant.

REGULAMENT CONCURS:

– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat, obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher).
– Comentariul va trebui sa raspunda corect intrebarii concursului, sau sa trateze subiectul cerut, dupa caz.
– Nu pot participa la concurs castigatorii unui concurs Goingout din ultimele 30 zile.
Concursul se poate incheia oricand, in intervalul de desfasurare anuntat.
– Orice comentarii care nu trateaza intrebarea concursului, vor fi moderate, iar cei care adopta o atitudine sau limbaj ofensiv la adresa altor concurenti sau la adresa Goingout.ro, vor fi descalificati. (15.01.2009)

Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉

Jurizarea se va face pe 28 martie, iar castigatorul va fi afisat pe site.

GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare (automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie. Mai multe voturi de pe acelasi IP duc la descalificare, chiar daca sunt ale unor useri diferiti.

*

Voucherul este nominal si netransmisibil.

In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).

IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.

(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).

7 Comments

  1. Gavrila Claudia spune:

    Gastononia italiana este reprezentata cel mai bine de urmatoarele 3 preparate:
    Bolognese
    Prosciutto funghi
    Tiramisu

    CASTIGATOR

  2. michel spune:

    succes

  3. michel spune:

    MULT NOROC

  4. lorealex spune:

    baftaaa

  5. calota gabriela spune:

    Gastronomia este un element important al stilului de viata italian, reflectand mai ales cultura rurala si pe cea familiala. Accentele nu sunt puse pe complexitatea si rafinamentul unei bucatarii sofisticate, cat pe calitatea si respectul traditiilor. Orice fel de mancare trebuie preparat cu seriozitate, respectand reteta originala, pentru a regasi gustul cunoscut din copilarie.
    Pastele cu care se mandreste aceasta regiune sunt tortellini (in forma de inel), tagliatelle (in forma de panglica) si lasagna verde (varianta de lasagna la care se adauga spanac).

    Parmigiano Reggiano este un tip de cascaval italian, apreciat in toata lumea si cunoscut la noi sub numele de parmezan.

    Pesto,sosul italian celebru, preparat in restaurantele din toata lumea, a fost creat in regiunea Liguria. Pesto contine ca ingrediente esentiale busuioc, usturoi, parmezan, branza de oi si ulei de masline.

    Risotto, alta specialitate italiana, este preferata in special in nordul si centrul tarii. Consta in utilizarea unui anumit tip de orez, calit in ulei sau unt si apoi fiert prin adaugarea succesiva de cantitati mici de apa fierbinte. Orezul poate fi utilizat intr-o varietate de retete, gatit cu fructe de mare sau legume, la care se adauga smantana si condimente, printre care celebrul sofran.

    Risotto este un aliment de baza in bucataria milaneza, unde este si cel mai bine preparat, faimosul risotto alla Milanese.

    Milano este renumit si pentru panettone, un fel de cozonac foarte pufos, plin cu stafide si fructe confiate. Panettone este in prezent popular in toata Italia si este consumat in special de Craciun.

    Pizza de origine napolitana, este in astazi prezenta in toate tarile, fiind unul dintre simbolurile mondializarii. Pizza autentica napolitana contine mozzarella, ardei gras, ceapa, carnati, ansoa si sos de tomate si este iubita pretutindeni.

    Stracciatella este supa de pui sau vita, la care se adauga oua batute si cascaval ras si ingrosata uneori cu gris – specialitate a capitalei Roma.

    Gnocchi sunt asemanatoare unor chiftelute si sunt facute dintr-un amestec de faina de grau si cartofi, fiert in apa sarata, la care se adauga branza.

    Lasagna specialitate italiana celebra este compusa din straturi succesive de paste, branza si sos. Tipul de branza variaza in functie de reteta: mozzarella sau parmezan.

    Pastele servite in Italia sint de nenumarate tipuri.

  6. Panait Costel Sorin spune:

    Consider ca reprezinta cel mai bine gastronomia italiana urmatoarele trei preparate:
    Antipasti de la casa
    Lasagna
    Spaghetti Carbonara di salsiccia

    DESCALIFICAT

Concurs Bari Lounge & Restaurant 17 – 27 martie