Find us on Google+ „Copii răi” – producție a Teatrului Arte dell’Anima în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda - culturale

„Copii răi” – producție a Teatrului Arte dell’Anima în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda

Teatrul Arte dell’Anima va prezenta, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda, în data de 9 septembrie, orele 19:00 la Fabrica de Bere Turda, din Strada Piața Romană nr.17, spectacolul „Copii răi”, de Mihaela Michailov.

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop, sub îndrumarea atentă a regizoarei Geanina Hergheligiu, dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea.

Inspirat dintr-un caz real, COPII RĂI este un spectacol-manifest al generaţiei „copy-paste”, al generaţiei „la un click distanță” împotriva sistemului educaţional din şcoli dar şi de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune. Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului, a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar „eroii” contează, sunt teme prezente în spectacol.

O producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune. Acut. Necesar. Actual.

La Festivalul Internațional de Teatru Turda s-au înscris peste 50 de teatre din țară și străinătate cu peste 73 de spectacole, relatează TurdaNews.
Biletele pot fi achiziționate direct de pe tomtix.ro aici: https://www.tomtix.ro/evenimente/6799-copii-rai-teatrul-arte-dell-anima-bucuresti

Mai jos, puteți urmări un teaser al spectacolului: https://www.youtube.com/watch?v=d2MlDMX64CA.
Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop
Regie: Geanina Hergheligiu
Scenografie: Ruxandra Manolovici
Light & Sound design: Alexandru Bibere
Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr
Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani.
Mai multe detalii găsiți pe site-ul : www.artedellanima.ro și pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima!

Leave a Comment

„Copii răi” – producție a Teatrului Arte dell’Anima în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda