Find us on Google+ De Acum Poti Comanda Pizza Prin Aplicatie - EatOut

De Acum Poti Comanda Pizza Prin Aplicatie

Pizza este fara doar si poate unul dintre cele mai delicioase feluri de mancare pe care adoram sa le comandam la domiciliu. Acest preparat italian deosebit de popular este un succes atunci cand vine vorba de o masa pe fuga la birou sau de un pranz rapid acasa. Atat tu, cat si prietenii, colegii sau familia ta indragiti nespus de mult gustul sau delicios si usurinta cu care va imbie la voie buna si socializare. Datorita tuturor celor de mai sus, pizzeriile cu livrare la domiciliu se gasesc intr-un numar deosebit de mare, mai ales in Bucuresti, intrecandu-se in oferirea unui meniu cat mai variat, oferte cat mai tentante, servicii de livrare cat mai rapide, si a unei modalitati cat mai accesibile si practice de a comanda la domiciliu.

La momentul actual, cea mai la indemana si inovatoare cale de a comanda pizza la domiciliu este direct de pe telefonul inteligent. Pizzeriile au inteles nevoia consumatorilor sai de a avea parte de mobilitate si eficienta maxima, motiv pentru care in 2012 Pizzicato.ro a lansat prima aplicatie mobila pentru livrare pizza la domiciliu. Aceasta aplicatie inteligenta se adreseaza celor care vor sau trebuie sa-si utilizeze fiecare minut liber de care dispun, fiind dedicati carierei care le ocupa aproape tot timpul. Nu in ultimul rand, tinerii beneficiaza la fel de mult de pe urma inovatiilor aduse de aceasta noua modalitate de-a comanda pizza la domiciliu, acum putand sa comande mancarea preferata din mers pentru a savura-o fie la serviciu cu colegii fie acasa cu prietenii, bineinteles printre coversatii lungi si joviale.

Piata livrarilor la domiciliu este intr-o continua schimbare, fiind alimentata de dorinta consumatorilor de a avea la indemana solutii personalizate, practice si accesibile prin care sa-si asigure rapid si simplu o masa gustoasa. Pizzicato este una dintre pizzeriile bucurestene care a inteles aceasta necesitate si a venit in intampinarea clientilor sai cu cea mai performanta si prietenoasa aplicatie mobila pentru home delivery. Astfel, cei care aleg sa comande mancare la domiciliu de la aceasta pizzerie, pe langa gustul bun al preparatelor sale pot savura si placerea de a fii rasplatit cu servicii rapide si de calitate.

Meniul Pizzicato este deosebit de ofertant incluzand pizza, paste, supe, grill, meniuri, salate si deserturi. Indiferent de locul in care te afli, indiferent cat de ocupat ai fi poti fi sigur ca doar cateva atingeri pe ecranul telefonului inteligent iti aduc la usa o masa de pranz sau o cina calda si gustoasa. Asa ca de ce nu ai profita de aceasta inovatie tehnologica ce iti este atat de la indemana si iti ofera ocazia de a-ti maximiza timpul liber?

In momentele in care iti este pofta de ceva bun sau in care foamea isi face de cap, poti comanda simplu si rapid pizza preferata prin aplicatia mobila Pizzicato. Comanda ta se plaseaza usor si practic direct de pe smartphone si este livrata rapid acasa sau la birou pentru ca tu sa te poti bucura de o masa delicioasa.

Leave a Comment

De Acum Poti Comanda Pizza Prin Aplicatie