Find us on Google+ Designeri romani la Cocor Department Store - moda

Designeri romani la Cocor Department Store

In luna decembrie, Cocor Department Store si renumiti designeri romani organizeaza o serie de evenimente speciale pentru pasionatii de moda si frumos.

Miercuri, 08 decembrie, Liza Panait va invita la prezentarea celei mai noi colectii couture „Endless”. Prezentarea de moda se va desfasura in Cocor Department Store, in cadrul Galeriei Designerilor Romani, unde s-a deschis cel mai nou boutique al renumitei creatoare de moda.

Vineri, 10 decembrie, Cocor si renumitul stilist Alin Galatescu organizeaza ciclul de evenimente TREND Fashion Show, incepand cu ora 20.00. Show-ul de moda prezinta cele mai reprezentative imagini pentru sezonul de iarna, realizate exclusiv cu propunerile vestimentare ale creatorilor prezenti in Galeria Designerilor Romani. Evenimentul este o demonstratie ca moda romaneasca exista, e autentica, bogata si creativa.

Miercuri, 15 decembrie, cei de la Oxette vor gazdui evenimentul de lansare al magazinului situat la parter in cadrul Cocor Department Store. Sub deviza „Oxette- it’s you!”, magazinul va ofera promotii de -30% la achizitionarea oricarui produs in aceasta zi. In aceeasi zi, are loc inaugurarea salonului Geta Voinea din cadrul Cocor Department Store.

Participarea la aceste evenimente selecte se face pe baza de invitatie sau in baza cardului Cocor (mai multe detalii pe www.cocorstore.ro).

Designeri romani la Cocor Department Store

Leave a Comment

Designeri romani la Cocor Department Store