Find us on Google+ Destinatii de vacanta - destinatii

Destinatii de vacanta

Cu totii avem o lista lunga de “must see” destinatii de vancata pentru o viata de om: locuri de vis – Tara lui Mos Craciun, India in special Taj Mahal, Cape Town (Africa de Sud), Barcelona;  locuri incredibele: Petra (Iordania), Marele Canion, Marele zid chinezesc, Piramidele egiptene, Machu Picchu (Peru); locuri romantice: aici predomina Europa – Paris, Venetia, Amsterdam, Londra, Praga, Roma, Berlin. Si lista poate sa continue la nesfarsit, iar in fiecare an incercam sa adaugam in jurnalul de calatorii fotografii si impresii din vacantele, aparent sau nu, foarte scurte.
Usor, usor se contureaza lista destinatiilor de vacanta pentru 2011, avand in vedere bugetul restrans, pare ca anul viitor voi opta pentru mini-vacante in Europa, in special destinatiile pentru care gasesc oferte avantajoase si modalitati de a economisi.
Astfel in capul listei de destinatii de vacanta se afla  orasul celor o suta de ceti – Londra si unul din orasele din lista mea “locuri de vis” – Barcelona, pentru care agentia ABC Turism ofera reduceri de 50% pentru un sejur de 4 zile in perioada de 15 ianuarie – 15 martie. Nu ai cum sa spui “nu” unei astfel de oferte, pentru care pretul final este foarte bun si acopera transport avion, taxe aeroport si cazare 3 nopti la un hotel de 3 stele, iar unele hotele au si micul dejun inclus. Toate aranjamentele necesare pentru sejur se fac din momentul achizitionarii cuponului de reducere de pe www.e-redus.ro.
www.e-redus.ro a devenit  locul de vanatoare de reduceri pentru vacante. Acum 2 saptamani s-au vandut toate cupoanele disponibile pentru vacanta la Roma, iar ofertele pentru Barcelona si Londra s-au activat din prima zi de postare pe site. Utilizatorii website-ului spun ca e-redus.ro este  “o gura de aer proaspat” pentru cei care doresc   sa-si petreca timpul liber frumos si sa economiseasca in acelasi timp.
Pentru mai multe detalii despre oferta vizitati www.e-redus.ro

ABC Turism

Str. GRIGORE MOISIL Nr. 5, Bl. 7 bis, Sc. A, Parter, Ap. 5, Sector 2, BUCURESTI.
Tel: 021 242 00 57
Fax: 021 242 00 69
Mobil: 0748 269 683, 0760 910 904, 0771 258 310

1 Comment

  1. Blogonaut spune:

    Asa este. ‘O gura de aer proaspat’ intre atatea oferte mult prea scumpe pentru situatia economica actuala.

Leave a Comment

Destinatii de vacanta