Find us on Google+ Restaurante Libaneze - Goingout.ro

Category: Restaurante Libaneze

Restaurant La Bacha

Restaurant La Bacha

90 Calea 13 Septembrie (JW Marriott Grand Hotel) Tel:021-403 31 03 12:00-24:00 www.elbacha.ro info@elbacha.roINCHIS

Read more ›

Restaurant ABU ABDU

Sos. Mihai Bravu nr. 213 Tel:327 48 10 / 0722 151 939 INCHIS

Read more ›

Restaurant Paradis 2

10 Hristo Botev Str. Tel:021-315 26 01 08:00-22:30 INCHIS! Restaurant Paradis 2

Read more ›

Restaurant Coin Vert

75 C-tin Sandu Aldea Str. Tel:021-319 24 39 0721 331 465 Libanez ca specific, restaurantul Coin Vert face parte din esalonul secund El Bacha Investments (atentie, doar ca ambient). Amplasarea geografica l-ar fi facut demn de-o soarta decorativ mai buna, dar conditia de constructie de dimensiuni reduse, deloc fatoasa, il pune pe un loc nemeritat. Mobilierul e simplu, decoratiile sunt […]

Read more ›

Restaurant Coltul Verde

Mall Plaza RomaniaRestaurant Coltul Verde – restaurant cu specific libanez in incinta Plaza Mall.

Read more ›

Restaurant Habibi

Vasile Lascar nr. 98, langa piata Galati (Gemeni) 0318 05 54 98, 0318 05 54 97 0732 060 029 Restaurant Habibi – restaurant libanez cu mancare excelenta, servire foarte buna si ambient autentic. Recomandari: tagen, humus, falafel si peste la cuptor cu sos de nuci.

Read more ›

Restaurant El Mir

Read more ›
Restaurant Tripoli

Restaurant Tripoli

Str Calea Calarasi 90 021-323 22 20 0721.64 79 93 www.tripoli.ro tripoli@tripoli.roRestaurant Tripoli – mancare libaneza

Read more ›

Restaurant El Capitan

Splaiul Unirii 162 Tel: 021-319 54 33 021-319 54 31 0721-198 406El Capitan e o cunostinta veche, o prezenta veche si cunoscuta in segmentul restaurantelor bucurestene cu specific libanez.

Read more ›

Restaurant Cedar’s

87 Bd. Alexandru Serbanescu (in incinta complexului Grand Hotel Pheonicia) Tel: 311.00.20.57INCHIS! Buna treaba au facut oamenii acolo. Atmosfera e autentic libaneza si mancarea la fel (sunt 4 bucatari cu specializari diferite: unul specializat pe partea de produse din carne, unul pentru salate si doi pentru partea de cald).

Read more ›