Find us on Google+ Doua vizite, adaptare dupa Cehov, la Teatrul Tineretului - teatre

Doua vizite, adaptare dupa Cehov, la Teatrul Tineretului

Actori: Simona Vlad Sabie, Lucian Radu, Florin Serbanescu
Regizor: Florin Serbanescu (adaptare dupa A.P. Cehov)
Montaj scenic: Emilian Enache

„Doua vizite”  aduce in fata publicului iubitor de teatru printr-un colaj de doua piese scurte intr-un singur act ale dramaturgului rus A.P.Cehov, „Ursul” farsa scrisa in anul 1888 si „Cerere in casatorie” scrisa  in anul 1889, problematica vesnic actuală a căsătoriei, o montare scenica actuala si plina de viata.
Tema fundamentala a piesei este „casatoria”, invocata atat in prima jumatate prin jelituri si regrete cat si in cea de-a doua parte, cand treptat publicul spectacor descopera ca rezolvarile conflictelor dintre cei doi ii apropie tot mai mult si ii indreapta inevitabil spre o cerere in casatorie. Montarea scenica a lui Florin Serbanescu , amplifica  conflictul prin distributia aleasa si prin faptul ca finalul nu curge atat de evident si de fericit precum s-ar astepta spectatorii, suspansul si noutatea mergand brat la brat pana la final.

Ceea ce parea a fi o scurta cerere in casatorie se transforma intr-o aventura cu lesin, amenintari, batai de inima, palpitatii, iar la final sampanie.

O vizită, două vizite este/sunt o poveste/ două poveşti…sprintene şi de tot delicioase, veritabile felii de viaţă şi nepieritoare, din ţara cea buclucaşă a măriei sale AMOR”

Miercuri 11 februarie 2015, ora 19.00
Teatrul Tineretului ( Palatul National al Copiilor, Bucuresti )

Link achizitionare bilete:
http://www.ticketstore.ro/doua-vizite-11-februarie-2015.html

afis-50x70_vizite_web

Comments are closed.

Doua vizite, adaptare dupa Cehov, la Teatrul Tineretului