Find us on Google+ Frumoasa calatorie a ursilor panda, povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt - teatre

Frumoasa calatorie a ursilor panda, povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt

La Teatrul In Culise,  veti putea urmari joi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, o noua reprezentatie a piesei „Frumoasa calatorie a ursilor panda, povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt„, de Matei Visniec.

Intalnirea celor doi are loc intr-o dimineata, in patul unui tanar mahmur care nu isi mai aminteste nimic. Fascinat de frumoasa necunoscuta, el o roaga sa ii ramana alaturi timp de noua nopti.

Calatoria ursilor panda reprezinta insesi vietile lor traite pana la punctul terminus. Viata este privita ca „vis al mortii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, catre atingerea ataraxiei. Calatoria ursilor panda trimite cu gandul la calatoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tiganci”. Totodata ea reprezinta proiectia unui nou inceput, un nou „ab origo”, punctul initial al unei noi vieti. Si astfel nimic nu se pierde, totul se transforma, caci totul este un ciclu neintrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

 frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda

Regie: Cristian Bajora
Distributie: Alexandra Rucsandrescu, Stefan Nistor

Data: 23 ianuarie 2014, 19.00

Frumoasa calatorie a ursilor panda

In Culise Teatru Pub
Pta Natiunile Unite, nr. 3-5

Leave a Comment

Frumoasa calatorie a ursilor panda, povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt