Find us on Google+ Grand Cafe Galleron - cafenele, restaurante

Grand Cafe Galleron

E o poveste cu localul Grand Cafe Galleron. Prima impresie pe care am avut-o a fost ca, daca m-as fi imbracat in jeans, i-as fi stricat tot farmecul. Nu este genul de cafenea in care sa iti intinzi laptop-ul pe masa, desi multi fac asta. Amenajarea in stil neo-baroc, indulcita de lampioane ce raspandesc lumina calda si completata de muzica, uneori clasica, alteori romante sau tango-uri, te fac sa cauti cu privirea, asezati picior peste picior in fotoliile comfortabile, domni cu lornion si joben, fumand pipa.

Acesta este motivul pentru care veti dori sa mergeti la Grand Cafe Galleron ziua, cand este mai putin aglomerat. Si nu tocmai la orele pranzului, pentru ca restaurantul italian cu insertii frantuzesti si indiene atrage destul de multi clienti. Insa locul are un farmec deosebit atunci cand sunt doar 2-3 mese ocupate, fiind amplasat intr-o casa veche si departajat in saloane cu specific, te poate introduce cu usurinta intr-o atmosfera de Bucuresti interbelic.

Personalul din Grand Cafe Galleron se comporta ireprosabil, ai la dispozitie o gama variata de cocktail-uri, cafea, ceaiuri, snack-uri, la preturi accesibile.  Un local in care merita sa mergi.  Daca-si vor pune la punct si site-ul, le anulez singura bila neagra. 🙂

Grand Cafe Galleron

Adresa: Str. Nicolae Golescu, nr. 18 ( in spatele Ateneului)
Telefon: 021-312.45.65
www.grandcafegalleron.ro

1 Comment

  1. EasyGoing spune:

    Din pacate, fauna care populeaza localul nu e, de multe ori, la inaltimea atmosferei de-acolo. Probabil din cauza preturilor accesibile. Eu chiar am plecat de-acolo intempestiv, odata, doar ca sa nu pocnesc doi golani beti, care urlau unul la celalalt. Stilul ala de shmecheri de centru. Evident ca personalul era depasit, poate le-ar trebui ceva security, altfel devine de 2 lei toata treaba.

Grand Cafe Galleron