Find us on Google+ Inchirieri auto

Inchirieri auto

Nevoia unei masini este esentiala pentru cei care lucreaza la distante mari sau tin conferinte sau intalniri de afaceri in diferite colturi ale tarii. Rezolvarea fiind, daca nu aveti masina, sa inchiriati una. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Inchirierea unui autovehicul din timp aduce multe beneficii. O sa ai o masina pregatita cand o s-o iei, in loc sa alegi una din cele ramase Probabil o sa ai parte si de o reducere. Tu trebuie sa inchiriezi de la o firma serioasa de rent a car, o firma cu experienta vasta care are multi clienti, o firma care si-a facut un nume in timp, o firma veche, o firma care lucreaza si are parteneri buni si de incredere. In raport cu nevoile pe care le aveti, o sa alegeti dintr-o gama vasta de masini care cu siguranta va vor satisface nevoile si care se vor incadra in cerintele dumneavoastra.

Nu trebuie sa va puneti sperantele in orice firma de inchiriat, multe sunt slab dotate ca numar de masini si muncitori, cat si ca experienta. Inainte de a inchiria o masina trebuie sa citesti regulamentul si sa verifici daca masina are defecte, astfel se previn certurile la momentul returnarii.

inchirieri auto

 

Polita de asigurare trebuie verificata si ea, evitand astfel neplacerile cauzate din cauza ei. Inchirierea unei masini se face, deseori, cu o garantie lasata atunci cand iei masinia. Garantia difera la orice model de masina. O firma care doreste sa creasca avantajos si repede este o firma ce are in plan servicii irefutabile de inchirieri masini, la preturi acceptabile. Pe de alta parte, livrarea la o anumita locatie este foarte buna, unele firme aplicand livrarea gratuita in decurs a cateva ore, depinde totul de locatie. Este util sa cauti anumite informatii, informatii precum costuri suplimentare, benzina la returnare si alte lucruri. Soferul trebuie sa aiba cel putin 21 de ani, daca aveti intre 21 si 25 de ani, este probabil sa vi sa emita o taxa suplimentara pentru sofer tanar. Daca alte persoane vor (asta cu acordul dumneavoastra) sa conduca masina, acestea trebuie sa fie prezente in momentul inchirierii, pentru a fi puse pe contractul emis de inchiriere masina.
Soferul aditional are obligatii asemanatoare ca si soferul principal.
Pentru fiecare sofer aditional (maxim 3 soferi aditionali admisi la un contract de inchiriere) se percepe o taxa pe sofer aditional. Taxa este in jur de 15 euro.

Documente ce trebuie sa le ai la preluarea autoturismului :
– cardul de credit personal
– act de identitate / pasaport valid
– permis de conducere

Folosirea cardului este obligatorie la multe firme pentru plata partiala sau totala a contravalorii inchirierii.
In cazul in care exista nevoia unor verificari amanuntite, la biroul de inchiriere se pot cere si alte documente si date suplimentare.

Tarifele inchirierii nu includ: costurile carburantilor si amenzile primite pentru incalcarea regulilor de circulatie,pe durata inchirierii. Plata acestor sume vine in sarcina clientului, acesta fiind unicul responsabil.
In cazul deteriorarii echipamentelor suplimentare clientul este responsabil cu plata integrala a costului lor.

Aceste amanunte trebuiesc stiute, orice firma serioasa ce se respecta tine publice aceste informatii, ajutand viitori clienti.

Comments are closed.

Inchirieri auto