Find us on Google+ James Joyce’s Pub - puburi

James Joyce’s Pub

In James Joyce’s Pub am ajuns absolut intamplator, avand o fereastra de vreo ora in zona Pietei Palatului-Cismigiu, si daca tot am gasit parcare chiar in fata pub-ului, mi-am spus: de ce nu?
Pubul e marisor, la parterul unei cladiri vechi, aflate in Piata Walter Maracineanu, la intrarea in Cismigiu (cea dinspre Sala Palatului).  Despre ambient n-are rost sa discutam prea mult, este amenajat in stilul clasic al Irish Pub-urilor, cu peretii caramida lacuita, mocheta visinie de trafic intens, lumina slaba si decoruri minimale. Muzica apartine anilor 70-80, si e aleasa cu gust.

Cafeaua e buna, fresh-ul la fel, au si ceva cocktail-uri, pe langa zecile de feluri de bere (ca doar de-aia e Irish Pub). De curand au introdus si un meniu cu mancare, tipica pentru pub.

Servirea James Joyce’s Pub e prietenoasa, familiara chiar, fara a fi deranjanta. Exista si un spatiu pentru terasa, cu vedere spre parcul Cismigiu, chestie care reprezinta un mare atu, vara. Organizeaza o multitudine de petreceri, in special in weekend-uri.

Preturile sunt medii spre mici. James Joyce’s Pub poate deveni locul preferat pentru cei care vor sa bea o bere/cafea in liniste, langa Cismigiu. In marea majoritate a cazurilor se gaseste loc de parcare, ceea ce e divin pentru centrul bucurestiului.

James Joyce’s Pub

Piata Walter Maracineanu 1-3
021-311 41 77
www.joyces.ro

Comments are closed.

James Joyce’s Pub