Find us on Google+ KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul Elixire Magic@KIGAM - cosmetice

KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul Elixire Magic@KIGAM

Pentru pasionatii de seri magice, incarcate de bucuria descoperirii si vibratia noului, KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul Elixire Magic@KIGAM. Setul contine Elixirul Merlin, Putere magica, Ulei pentru piele uscata si deshidratata. Bonus din partea noastra, primiti esantionul de 2 ml Elixir Abramelin!

„Elixire Magic@KIGAM” este cadoul care ne poate insoti in zilele magice ale lunii decembrie, gasindu-si locul printre lucrurile de suflet ale acestui sfarsit de an.


Elixirul Merlin KIGAM amplifica aura astrala si aduce impamantarea. Numit si Elixirul Magilor, Merlin de KIGAM este recomandat fiintelor care doresc sa aiba o stare meditativa activa in actiunile curente, sustinand stabilitatea si claritatea mentala. Ajuta la conexiunea cu Arhetipul Magului, principala calitate ale acestui model esential al vietii, este ca fiinta care manifesta acest arhetip Actioneaza nu Reactioneaza, iar alaturarea sa cu Elixirul Putere magica KIGAM va favoriza relatia speciala cu spiritul si energia Magului Vestic. Pentru amplificarea energiilor primordiale ale fiintei in aceasta perioada incarcata de semnificatii deosebite si pentru a potenta relatia fiintei cu arhetipurile Universului folositi acest elixir in activitatile zilnice si in activitatiile spirituale prin aplicare pe piele in locurile descrise pe eticheta.
Folosind Elixirul Putere magica KIGAM veti simti cu adevarat intensitatea vibratiilor superioare, accelerarea prezentei constiente a corpurilor fiintei, inclusiv cel fizic si va aduce o interpretare a adevarurile arhetipale universale. Veti simti puterea celor doua elixire din Gama Magica KIGAM ca pe o adevarata simfonie de incantatii superioare si energia, bunatatea si starea de elevare se vor accentua.
Pentru doamne si nu numai, setul contine si Uleiul pentru piele uscata si deshidratata, care va proteja tenul expus frigului din acesta perioada a anului si va compensa lipsa apei din alimentatia dumneavoastra.
Bonusul nostru la achizitionarea acestui set este esantionul Elixirul Abramelin KIGAM, un elixir biblic, revelat in Egiptul antic si preluat de Moise, elixir folosit de marii preoti la investirea regilor. Elixirul Abramelin KIGAM – caruia i se mai spune si Ulei Exodus este recomandat ca adjuvant in a atinge stari de liniste si pace interioara dublate de o anumite stare de glorie interioara, iar momentul din an in care suntem, sarbatorile de iarna si hiatusul vernal sunt momente magice care arunca oricum fiinta umana in contemplare interioara si sinstezie initiatica.

Pentru cei cu inclinatii ezoterice pentru acest sfarsit de an, KIGAM va ofera Setul Elixire Ezoteric@KIGAM, compus din Elixir Sacru, Vise Constiente si Ulei pentru ten imbatranit KIGAM. Bonus din partea noastra, primiti esantionul de 2 ml Elixir Initiere!
„Elixire Ezoteric@KIGAM” a fost conceput pentru a satisface pe cei mai pretentiosi dintre dumneavostra in ceea ce priveste momentele personale de introspectie si interiorizare.
Elixirul Sacru KIGAM va pregateste pentru serile lungi de decembrie cand exista o predispozitie naturala catre regenerare, contemplatie si meditatie. Va recomandam sa folositi acest elixir atat in timpul zilei cat si inaintea momentelor de relaxare si contemplare, pentru ca sacralitatea lui sa va insoteasca permanent si sa va ajute.
Cum perioada aceasta a anului este poate prea agitata si cu nopti lungi, daca resimtiti nevoia recuperarii somnului bun si datator de informatie, KIGAM va propune in set Elixirul Vise constiente KIGAM. Acesta va ofera cadrul pentru a trai amplificarea aurei astrale in timpul somnului, permitand fiintei sa se afle in stare de constienta pe parcursul relaxarii din timpul somnului. Aducand o stare de claritate si constienta in timpul somnului, Elixirul Vise constiente KIGAM atinge frecventele cerebrale ALFA, favorizand astfel dezvoltarea personala a fiintei si programarea mentala superioara.
Am adaugat setului „Ezoteric@KIGAM” si Uleiul pentru ten imbatranit KIGAM, o sinergie de-a dreptul revitalizanta care va ajuta tenul sa respire si sa capete o tenta radianta de sanatate, frumusete si stralucire. Cum luna este plina de alergatura si agitatie, aplicati acest ulei seara pentru a permite pielii sa isi recapete supletea si nuanta radianta de care are nevoie pentru a va insoti cu buna dispozitie intr-o noua zi.
Bonus din partea KIGAM primiti un esantion  2 ml de Elixir Initiere KIGAM! Este elixirul curiosilor si celor cu spirit patrunzator, neastamparat, care cauta magia si ineditul vietii. Elixir folosit in Orientul Mijlociu si Europa de Vest din vremea alchimistilor si cabalistilor, Elixirul Initiere KIGAM vine sa sustina emotional, psihic si subtil fiinta care doreste sa se purifice ca sa poate primii daruriile vietii in mod constient. Dintre proprietatile acestui elixir incantator va reamintim starea de relaxare, acceptare, starea de pace interioara precum si purificare aurei fiintei. Folosit in momente importante ale activitatilor zilnice, va aduce deschidere catre nou, tolerata, curaj si acceptare si toate calitatile acestui elixir il recomanda ca un partener extraodrinar al dorintei de bine, de daruire, de calm si bunatate care trebuie sa insoteasca zilele purificatoare ale sfarsitului de an.

Pentru ca la KIGAM celebram in fiecare moment iubirea, dragostea, pasiunea, v-am pregatit Setul Elixire Enjoy@KIGAM, compus din Elixire Dragoste, Pace, Ulei Regenerare. Bonus din partea noastra, primiti esantionul de 2 ml Elixir 4 Elemente!
Fiindca dragostea sub toate aspectele ei ne inalta, am pregatit special pentru sarbatori un set adecvat, care contine cele mai calde si incarcate de sentimente inaltatoare uleiuri din gamele noastre.
Elixir Dragoste KIGAM este un elixir deosebit de puternic, elixir al iubirii afective care ajuta fiinta in pregatirea interioara sa imbratiseze in armonie Universul interior si exterior. Elixirul se poate aplica pe piele in orice moment al zilei sau noptii, atunci cand va intalniti cu cei dragi, aducand in intentia fiintei dumneavoastra relaxare, pace interioara si o forta interioara vitala superioara, fiind un sprijin in dezvoltarea compasiunii si a iubirii.
Al doilea ingredient din „Enjoy@KIGAM” este Elixirul Pace, cel mai bland si diafan ulei din Gama Magica. Avem nevoie de pace in orice moment, mai ales cand ne pierdem sensul corect al existentei si cand ne lasam cuprinsi de valurile agitate ale traiului zilnic, asa cum este si perioada sarbatorilor de iarna, cand agitatia, frenezia si agresiunea extrema a miilor de ganduri ne pot departa de sensul curat al acestei perioade.  De aceea, Elixirul Pace KIGAM isi are locul in acest set de un rafinament aparte si va recomandam sa il aplicati pe piele ca pe o mantra a starii de bine in orice moment al zilei. Veti simti puterea lui extraordinara de a induce compasiune, serenitate si liniste interioara.
Si pentru ca orice zi agitata se incheie cu refacerea structurilor, inclusiv tenul dumneavostra are nevoie de acest lucru, si de aceea al treilea ingredient al acestui set este Uleiul de noapte pentru regenerarea tenului KIGAM care va poate ajuta sa inlaturati peste noapte urmele unei zile agitate, cu stres mult, cu hidratare insuficienta sau cu o alimentatie deficitara. In plus, va pregatiti tenul pentru petrecerile dedicate acestei luni si va ajutati pielea sa aiba un look vital, sanatos si sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.
Bonusul acestui set este Elixirul 4 elemente KIGAM, cel mai puternic dintre uleiurile Gamei Elemente, insumand energia si potenta tuturor celor 4 elemente (pamant, apa, aer si foc), sigilate impreuna. Este un esantion pretios pe care va recomandam sa il purtati la dumneavoastra pentru momentele cand simtiti ca pamantul o ia vale si parca se prabuseste cu dumneavoastra, pentru ca in aceasta perioada, agitatia extrema careia va supuneti va poate crea mari deservicii daca nu sunteti suficient impamantati sau armonizati cu toate cele 4 elemente fundamentale.

Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site, www.kigam.eu

Gratie si Putere!

Comments are closed.

KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul Elixire Magic@KIGAM