Find us on Google+ Magazinele Zara - moda

Magazinele Zara

zara1Revin de fiecare data cu placere in magazinele Zara, pentru ca intotdeauna gasesc ceva care sa-mi vina bine si sa mi se potriveasca.

Magazinul este foarte mare, fiind impartit in spatii diferentiate, potrivite fiecarei linii de produse. Sunt departamente, atat pentru femei, barbati, cat si pentru copii, cu produse plasate impreuna, in functie de stilul propriu, astfel creandu-se o imagine larga ce migreaza de la lucrurile simple, clasice, la cele casual, puternic accentuate.

Colectia Zara din aceasta primavara este una destul de casual, in culori minunate ce te duc cu gandul la vacanta: verde, galben, portocaliu, nuante de blue aqua, verde marin.

Pentru o tinuta comoda am observat tot felul de tricouri cu imprimeuri vesele. Mi-au atras atentia si cateva veste din piele intoarsa cu detalii brodate, foarte dragute, pantalonii Tigareta si nu in ultimul rand taioarele de inspiratie masculina, despre care se spune ca sunt piesele cheie ale acestei colectii.

LA-MODA.RO

Brandul Zara este accesibil ca pret, imbracamintea fiind destinata unei paturi de mijloc. Un minus mare este acela ca unele preturi afisate pe haine nu corespund cu realitatea.

Vanzatorii sunt multi, pacat ca nu sunt de gasit atunci cand ai nevoie de ei.

In Bucuresti, magazinele Zara se gasesc in: Plaza Romania, Baneasa Shopping City.

www.zara.com

5 Comments

 1. sidu spune:

  cele mai proaste produse…tenesi rupti dupa 5 purtari@@

 2. Florentina spune:

  Sunt foarte NEMULTUMITA de faptul ca am cumparat o pereche blugi de culoare bej, care aveau aplicata o bucata de piele pe un buzunar fals la spate. La spalat (conform instructiunilor!!) a iesit culoare si acum arata de parca e sange uscat. Probabil ca nu ii doare ca pierd un client dar pe mine ma doare ca pierd niste pantaloni frumosi.

 3. Mikaela spune:

  Am cumparat baiatului meu in data de 19 martie 2011 o camasa la pretul de 160 lei din magazinul „Zara” Bacau. A imbracat camasa o data. Ieri, 22 martie 2011 am spalat camasa (conform instructiunilor), iar in zonele in care am insistat, la subrat, modelul s-a sters. Ma intereseaza care este calea de a inapoia camasa si a-mi primi banii inapoi, deoarece raportul pret-calitate nu a fost respectat.
  De astazi veti avea un client in minus in magazinele dumneavoastra.

 4. Raluca spune:

  Mikaela, trebuie sa contactezi compania…
  Bd. Corneliu Coposu nr 2
  Sector 3, Bucuresti, 030605
  Tel. 40.31.730.9272
  Fax 40.31.730.9272

 5. yuriana spune:

  Am o mare nemultumire!este revoltator cum se fac angajarile la Zara Iasi !Toti cei care lucreaza sunt vecini ,cunostintze ,prietene !daca nu cunosti pe nimeni,adick nu ai o relatie ici gand sa lucrezi!este plin de vanzatori snobi ,comozi, impertinenti ca si cum ar fi savanti nu doar niste bieti vanzatori ,vai de ei,si plini de scame!Rusinicaaaaa!

Leave a Comment

Magazinele Zara