Find us on Google+ Menuet pentru cateii nimanui - editoriale

Menuet pentru cateii nimanui

O cauza buna, salvarea de la moarte a cateilor strazii, a reunit intr-un inedit si emotionant eveniment vedete autentice ale Timisoarei culturale. Intitulat “Speranta lor esti tu”, spectacolul-pledoarie pentru solutia sterilizarii in masa a cainilor fara stapani s-a desfasurat joi seara, la Sala 2 a Teatrului National, si a fost prezentat de celebrul dansator si coregraf Razvan Mazilu.
Evenimentul a fost organizat de Opera Nationala Romana Timisoara, Teatrul National, Asociatia Art Time si Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana impreuna cu Asociatia Pet Hope, organizatie ale carei programe de salvare, ingrijire, sterilizare si adoptie a cainilor abandonati au rezultate remarcabile. “Un caine sterilizat inseamna zece pui abandonati mai putin, in fiecare an”, sustin realizatorii campaniei „Romania fara cainii strazii”.

 


Menuetul lui Luigi Boccherini si Eine kleine Nachtmusik, de Wolfgang Amadeus Mozart, gratios interpretate de Incanto Quartetto, au rasunat in deschiderea spectacolului, pe fundalul unor fotografii-poveste despre ce inseamna o viata de caine…nedorit.

Citeste intreg articolul pe Tion.ro

4 Comments

 1. Dany spune:

  Sunt uimita de acest gest.Cainii de pe strazi chiar merita o sansa iar faptul ca acesti oameni se implica activ in salvarea lor este de apreciat.

 2. Daniela spune:

  Cainii nu au nici o vina i treaba asta! Sunt si ei suflete care trebuie sa traiasca orice ar fi.

 3. Scorpia spune:

  Normal ca aceste suflete nu au nici o vina Daniela dar sunt prea putini care se mai gandesc la ei.

 4. Ela spune:

  Bine ca se fac spectacole pentru caini si nu pentru copiii bolnavi sau fara adapost…

Menuet pentru cateii nimanui