Find us on Google+ Molly’s Irish Pub - puburi

Molly’s Irish Pub

Inchis!

E liniste si pace la Molly’s Irish Pub, iar muzica se plimba de la Semnal M la Iris, intr-o surdina vecina cu intimitatea.

Pub-ul arata in nota obisnuita a surorilor mai batrane (The Dubliner si The Harp), scaune din lemn, canapele de perete, parchet roscat, lambriuri asijderea. Pe peretii acoperiti de un tapet cam aiurea ales (cu niste patratele verde + auriu), stau inramate diverse reclame, „vintage”, la bere Guinness.
Deosebirea e ca celelalte sunt aglomerate si galagioase, iar Molly’s Irish Pub e precum o apa plata, parca timpul se opreste in loc.

Asta se intampla ziua, fiindca sambata seara e un fum de-l tai cu cutitul. La etaj nu functioneaza nicio ventilatie, cu exceptia deschisului usii ce da spre balcon. Citez din ospatarita care m-a intrebat daca ma deranjeaza c-o deschide, „ca sa iese fumul”. 😆 A iesit, ce-i drept.
Lumea care vine  sambata seara in Molly’s Irish Pub e cu media de varsta pe la 25 ani, dar spalata in atitudine. Jos se joaca darts.

guinness

Placinta cu mere e de exceptie, proaspata si cu multe stafide.
Molly’s Irish Coffee e buna si ea, nu-ti rupe gura cu alcool excesiv, asa cum se intampla in majoritatea cafenelelor.

Meniul Molly’s Irish Pub, cel pentru mancare, e chiar foarte bogat pentru un pub, ce-i drept, nu foarte rafinat. 😉 Fac si vreo 5 feluri de pizza, de exemplu, ceea ce nu prea e de gasit prin pub-uri.
De meniul cu bauturi, nu mai vorbim, ca e distilerie curata…

Servirea a fost curata si zambitoare, toaleta idem. 😆
Chiar daca Molly’s Irish Pub era trei sferturi gol, oricum e o performanta sa aduci in 3 minute si Irish Coffee si o placinta calda.

Preturile sunt medii, placinta a costat 11.50 lei simpla, 16 lei cu inghetata, cred ca avea 300g la cantar, greu o dovedesti.
Irish coffee = 18 lei, cam mult, desi a fost buna.

Molly’s Irish Pub

Str. Calarasi nr. 96 (pe colt cu strada Fetitelor)
021 – 320 05 04
www.irishpubs.ro

Comments are closed.

Molly’s Irish Pub