Find us on Google+ Ochelari de soare Catalin Botezatu - moda

Ochelari de soare Catalin Botezatu

Ochelari de soare Catalin Botezatu

Dupa 8 ani de colaborare cu Catalin Botezatu, considerat cel mai cunoscut creator roman de moda si cea mai profitabila vedeta din Romania in 2010, Sover Optica si renumitul designer au decis sa lanseze prima colectie de ochelari de soare Catalin Botezatu, sub denumirea eyewear.
Evenimentul este programat in seara de sambata, 22 octombrie 2011, orele 20:30, in cadrul festiv prilejuit de cea de-a XVI-a editie a “Intalnirii Partenerilor Sover Optica” de la Ambasad`Or Leisure & Events din Otopeni. In premiera pentru sectorul autohton de profil, organizatorul a programat o transmisie live accesibila prin intermediul “Ambassador Eyewear”, o pagina de Facebook initiata de Sover Optica.

Caracterul colectiei de ochelari de soare Catalin Botezatu respecta tendintele actualului sezon, precum si cele mai recente outfituri din prezentarile Aviator by Catalin Botezatu, aspectul vintage si look-ul military fiind cel mai bine puse in valoare de cele patru modele pilot. Sunt de asemenea disponibile si doua modele pentru femei ce se pot asorta unui look fashion, a caror silueta oversize aminteste de mijlocul anilor `60 si de celebra Jackie O. Din colectie face parte si o montura unisex din acetat, o replica a binecunoscutului Wayfarer, un model icon pe care designerul a dorit sa-l verniseze in trei variante cromatice: negru, rosu si alb. Toate cele sapte modele sunt echipate cu lentile polarizate.

Ochelari de soare Catalin Botezatu

Cu privire la noua linie de ochelari, designerul a declarat ca „toate modelele sunt astfel concepute incat, vazandu-le, ne dorim sa le purtam”, dupa care a completat: “Catalin Botezatu nu mai este doar un brand. El continua sa evolueze si a devenit un stil de viata. Am incercat sa completez portofoliul actual prin oferirea a tot ceea ce barbatul sau femeia ar putea avea nevoie: de la o vestimentatie rafinata, o rochie de cocktail sau un look casual. Pe langa liniile de underwear si outwear sau cele de parfumuri si incaltaminte, Catalin Botezatu s-a extins si in segmentul pret-à-porter, printr-o suita de accesorii de marochinerie lansate in primavara acestui an. Ochelarii de soare sunt un pas inainte in evolutia naturala a brandului si sunt deosebit de mandru de aceasta noua colectie realizata in parteneriat cu Sover Optica.”

3 Comments

 1. Despina spune:

  Si vrei sa spui ca de data asta Botezatu nu o sa fie over the top?

 2. Laurentiu spune:

  Iata ca am avut oarecum dreptate cand spuneam anumitor prieteni ca bote o sa rupa gura targului pe viitor. Sa fiu sincer, am toata stima pentru el.

 3. Dragos spune:

  Si eu sunt unul din adeptul ochelarilor de soare marca Catalin Botezatu, cu toate ca de multe ori aud ca mai mult dam banii pe brand-ul in sine decat pe calitatea oferita de ei. Ce pot sa spun din experienta mea cu acestia este ca pentru mine sunt ideali ca si forma fetei cat si a fiabilitatii oferite de producator.

  Eu unul sunt multumit de ei..

Leave a Comment

Ochelari de soare Catalin Botezatu