Find us on Google+ Pantaloni scurti pentru femei - moda

Pantaloni scurti pentru femei

Pantalonii scurti pentru femei sunt la moda in aceasta vara, chiar printre starurile de la Hollywood. Comozi si usor de asortat, pantalonii scurti sunt prezenti in diverse forme si culori.

Pantalonii scurti, din material de blugi, sunt ideali pentru tinerele care vor sa fie in trend. Pantalonii scurti pot fi accesorizati fie cu diverse curele, dresuri in culori diverse, alesi si asortati in functie de eveniment sau, cel mai important, in functie de silueta fiecarei femei.

Pantalonii scurti destinati activitatilor sportive sunt deosebit de bine reprezentati de gama Puma, care ofera o multitudine de optiuni doamnelor si domnisoarelor interesate de aceasta piesa vestimentara.

Sevensins

Pantalonii scurti Puma Heritage Shorts sunt perfecti pentru sala, si nu trebuie sa lipseasca din colectia de vara a niciunei femei, fiind garantia sigura ca veti fi remarcata oricand. Pantalonii au un model deosebit, de culoare verde, contrastand cu portocaliul siglei Puma, pentru un efect covarsitor. Sunt 100% din bumbac.
Prin design-ul atletic, pantalonii scurti pentru femei Puma Heritage Shorts sunt perfecti pentru sezonul de vara, avand o talie elastica cu snur exterior alb si lungimea potrivita practicarii oricarui tip de miscare. Pe partea stanga a pantalonilor, este brodata sigla Puma, de culoare aurie.

Leave a Comment

Pantaloni scurti pentru femei