Find us on Google+ Pariind pe FCSB, castigai de patru ori suma investita. Doar in vis. - sport

Pariind pe FCSB, castigai de patru ori suma investita. Doar in vis.

Aseara a avut loc meciul retur dintre FCSB si Sporting Lisabona. In prima mansa, scorul fusese egal, 0-0, lasand FCSB-ului sperante si sanse teoretice pentru calificare.

Antrenorul de la Sporting Lisabona, Jorge Jesus, este una dintre stelele Portugaliei, avand in palmares, ca antrenor, trei titluri, cinci supercupe si o cupa, toate castigate cu Benfica Lisabona. Aceeasi Benfica, sub bagheta lui, a pierdut doua finale Europa League, disputate cu Chelsea si Sevilla.

Istoria jocurilor portughezilor cu romanii

Sporting Lisabona a invins in toate confruntarile de acasa cand a avut adversari din România. In schimb, a pierdut toate meciurile din deplasare, disputate cu aceleasi echipe romanesti. Singura echipa romaneasca ce i-a eliminat pe lusitani este Dinamo Bucuresti, care i-a invins in anul 1991 cu scorul general de 2-1 (2-0 in Bucuresti(prelungiri) si 0-1 in Lisabona).

Avand in vedere faptul ca in tur FCSB a reusit un scor alb, in deplasare, cota de 4.10 pentru victoria lor parea rezonabila pentru multi.

Biletul zilei pe mai multe website-uri de specialitate arata ieri ca FCSB a marcat in 9 din ultimele 10 meciuri, in vreme ce in doar 3 din ultimele 10 deplasari Sporting nu a primit gol, recomandand sa pariati, in consecinta, pe gol marcat de FCSB.

E adevarat ca FCSB a marcat, reusind sa egaleze, dupa ce a fost condusa cu 1-0 in prima repriza, dar in partea a doua a meciului a venit dezastrul in care Sporting Lisabona a marcat de patru ori in poarta lui Nita (iesit total inoportun la interceptie) ducand scorul final la 1-5. Infrangere usturatoare, dar previzibila, avand in vedere antrenorul FCSB, Poate ca Dica a fost un jucator rezonabil pentru campionatul intern, dar ca antrenor este mult prea simplut in gandire si nu reuseste sa aiba scantei de geniu in abordarea meciurilor. In conditiile acestea Gigi Becali este cel care „stie fotbal” si coordoneaza strategia echipei, ceea ce duce la o stare de fapt in care nu se poate depasi mediocritatea.

Privind la rece partida de aseara, devine foarte clara lipsa de consistenta si de viziune in abordarea meciului. Daca nu ar fi jucat Denis Alibec (care, cu toate valoarea lui incontestabila, nu poate suplini o intreaga echipa plus antrenorul), scorul ar fi fost mult mai aspru.

In consecinta, daca ati pariat pe victoria FCSB in play-off, ati aruncat banii pe fereastra, dintr-un patriotism care ar trebui sa fia mai temperat atunci cand e vorba despre stiinta pariurilor sportive. E adevarat ca mai sus amintita cota de 4-1 ar fi facut ca cel care paria pe victoria ros-albastrilor sa castige de patru ori suma investita, dar viata nu se desfasoara ca in filme, mai ales atunci cand te confrunti cu profesionisti ca Jorge Jesus.

 

 

Leave a Comment

Pariind pe FCSB, castigai de patru ori suma investita. Doar in vis.