Find us on Google+ Programul spectacolului „Si caii se impusca, nu-i asa?” pentru luna februarie - Teatrul Arte dell’Anima - teatre

Programul spectacolului „Si caii se impusca, nu-i asa?” pentru luna februarie – Teatrul Arte dell’Anima

ȘI CAII SE ÎMPUȘCĂ, NU-I AȘA?

Pe 04.02.2017 / 25.02.2017/ 26.02.2017, ora 19:00, la Palatul Național al Copiilor (sala „Octavian Cotescu”), vor avea loc reprezentațiile spectacolului de licență „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, coordonat de lector univ. dr. Ștefana Samfira, care a realizat și dramatizarea romanului lui Horace McCoy.
Doi actori tineri si necunoscuti- Gloria si Robert, pe care viata i-a adus pe acelasi drum din intamplare … sau nu, se inscriu la un Maraton de Dans, din dorinta de a atrage atentia asupra lor, a unor producatori sau a unor regizori si din nevoia de a castiga bani. Actiunea se petrece in 1935, in plina criza economica – Marea Depresiune (dupa prabusirea bursei de valori de pe Wal Street, a urmat cea mai lunga si cea mai profunda criza economica, care a continuat pana la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mond ial). Concurentii trebuie sa danseze saptamani de-a randul, si sa participe la tot felul de “evenimente”- regizate , pentru a atrage publicul platitor. Ei trec printr-un chin inimaginabil in incercarea lor de supravietuire. Cei doi tineri – Robert si Gloria- se lupta se sa adapteze, alaturi de ceilalti si sa reuseasca, dar in timp ce Robert rezista agatandu-se de visul lui de a deveni regizor, Gloria se adanceste din ce in ce mai tare in depresia in care au aruncat-o toate incercarile esuate din viata ei. Totul este acompaniat de muzica live a band-ului Blue Night Shadow.
Un spectacol puternic, un text clasic, dar la fel de actual acum ca și atunci când a fost scris. Un concurs de dans intens, un maraton al supraviețuirii, un concurs pe viață și pe moarte, dar și un discurs despre existență, despre artă, despre nevoia de iubire și siguranță. O distribuție tânără, frumoasă, plină de energie și fantezie creatoare.

Durata: 2 ore și jumătate cu pauză 10 min.

DISTRIBUȚIE:

Gloria – MARINA PALII / COSMINA OLARIU
Robert – ȘTEFAN HITRUC / ȘTEFAN MIHAI
Rocky – EDUARD BURGHELEA
Rollo – RADU MATEUCĂ
Lt. Stedna – GABRIEL VATAVU
Velma – NATALIA DRAGOMIR
Mary – BIANCA ANASTASIU / CARMEN GÂLCĂ
Vee – MIHNEA ȘTEFAN
Ruby – COSMINA OLARIU / MARINA PALII
Mario – CĂTĂLIN NICOLAU
Dna. Layden – IULIA DINU / NICOLETA MOSCALENCO
James – NICOLAE DUMITRU / DANI IONESCU
Dna. Higby & Jacky – CRINA LINȚĂ
Dna. Wicher & Alice – CARMEN GÂLCĂ / BIANCA ANASTASIU
Fredy – ȘTEFAN MIHAI / ȘTEFAN HITRUC
Maxwell – NICOLAE DUMITRU / KOSTAS MINCU
Kid – ANDREI ATABAY / KOSTAS MINCU
Preotul – VLAD NICOLICI
Trupa „Blue Night Shadow” – Vlad Nicolici, Eduard Tudorache, Cristian Vasile
Light design: Mihai Mitrea
Spectacol Licență, anul III – Clasa Prof.univ.dr. Florin Zamfirescu
Coordonator proiect: Lect. Univ. dr. Ștefana Samfira

Rezervări:
-tel.: 0729.276.004
-e-mail: rezervari_sicaiiseimpusca@yahoo.com;

Comments are closed.

Programul spectacolului „Si caii se impusca, nu-i asa?” pentru luna februarie – Teatrul Arte dell’Anima