Find us on Google+ Sase Secrete Pentru O Relatie Fericita - editoriale

Sase Secrete Pentru O Relatie Fericita

Ce frumos e cand vedem pe strada o pereche tanandu-se de mana. Indiferent de varsta, dragostea pentru persoana iubita poate ramane aceeasi daca sunt cultivate cateva atitudini care sa mentina focul celor doi arzand pentru toata viata.

Desi numarul divorturilor in lume este in crestere, iata cum putem ca o relatie de cuplu sa dainuie peste ani la fel cum era la inceput, in ceea ce priveste sentimentele de afectiune, insa cu o incredere sporita odata cu trecerea anilor.

secretete-unei-relatii-fericite

Secretele unei relatii fericite

1 – Vederea frumosului in celalalt. Relatia va evolua in functie de cum se vad cei doi parteneri. Aspectele negative le putem trece cu vederea, oprindu-ne asupra celor pozitive. Vazand in continuare aceeasi persoana de care ne-am indragostit, fara a o transforma dupa defectele observate, vom pastra relatia in aceeasi sfera a frumusetii pe care o dau partile frumoase din celalalt.

2 – Alocarea timpului. Cu siguranta avem multe de facut intr-o lume a vitezei si in care sarcinile de lucru se inmultesc, de parca s-ar dori transformarea noastra in niste roboti. Sa ne facem timp pentru persoana iubita, sa ne povestim cele intamplate peste zi, sa discutam problemele de familie. Timpul petrecut cu iubitul sau iubita ne fac sa apreciem si mai mult relatia si sa ne dorim sa petrecem astfel de momente impreuna si cu alte ocazii.

3 – Tinutul de mana. Poate ca in adolescenta ni se parea ca am atins cerul cand tineam pe cineva de mana pentru prima data. Tinutul de mana isi are farmecul lui. Inseamna afectiune, dorinta de apropiere si comunicare al nivelul pielii. Strangerea mainilor intre indragostiti este un semn de acceptare si dorinta de a continua impreuna.

4 – Iertarea. Se mai intampla sa facem boacane. Se poate intampla oricui sa greseasca in ceva ce parea atat de simplu. Si totusi, se intampla. Sa nu facem mare caz dintr-o greseala, mai bine este sa o trecem cu vederea si sa ne axam pe cele bune. Impacarea dupa o cearta are loc in maniere personalizate pentru fiecare cuplu. Cu intelepciune, problemele vor putea fi abordate in momente de calmitate si cu diplomatie. Mai bine e sa discutam o problema cand suntem linistiti decat atunci cand tunam si fulgeram, iar riscul de a rani emotional pe celalalt este crescut.

5 – Intotdeauna adevarul. Minciuna este un element odios ce a patruns in lume. Milioane de familii au avut de pierdut datorita lipsei sinceritatii. Sa nu credem ca e mai bine sa ascunde un amanunt, intrucat aceasta practica ne va da ideea ca si de alta data sa procedam in aceeasi maniera, iar rezultatul va fi slabirea increderii din viata de cuplu.

6 – Romantismul si micile detalii. Nicio relatie nu poate dainui doar cu momentele serioase. E nevoie de moemnte speciale in care apropierea sa fie mai multe decat in mod normal, uneori mai mult decat doar in cuvinte. Iar micile nebunii facute impreuna au menirea de a aduce veselia in viata de cuplu.

Este usor sa ne indragostim, mai greu este sa intretinem o relatie. Cu dorinta clara venita din inima, sentimente alese doar pentru o singura persoana, alaturi de intelepciune, putem face ca relatia noastra sa fie o poveste de dragoste reala, un fel de tinerete fara batranete intr-o lume a momentului.

 

Leave a Comment

Sase Secrete Pentru O Relatie Fericita