Find us on Google+ Sfaturi antistres pentru viitoarele mirese - diverse

Sfaturi antistres pentru viitoarele mirese

Ziua nuntii se apropie cu pasi repezi si simti ca nu mai faci fata stresului? Vestea buna este ca poti evita starile anxioase respectand cateva sfaturi.

Iata ce trebuie sa faci:
– Incearca sa dormi bine. Este recomandabil sa te odihnesti intre 8 si 10 ore in fiecare zi inainte de nunta. Procedeaza in acest mod timp de cateva luni inainte de nunta.

– Nu manca prea mult inainte de nunta si, mai presus de orice, incearca sa stai departe de dulciuri. Disconfortul simtit in stomac poate fi un motiv in plus de stres.

– Bea multa apa. Va ajuta la combaterea semnelor de oboseala si te va hidrata astfel incat si tenul tau va arata impecabil. In plus, este recomandata evitarea excesului de nicotina, cofeina, zahar sau alcool – un aspect foarte important!

– Fa lucruri care te relaxeaza. De exemplu, dupa o baie relaxanta cu saruri si uleiuri aromatice te vei simti pregatita sa muti muntii din loc.

– Nu-ti fie teama sa ceri ajutor. In cazul in care simti ca organizarea nuntii iti ucide rabdarea, nu ezita sa ceri ajutor in jurul tau. In mod cert, prietenii, parintii si fratii tai vor fi fericiti sa te ajute. Este adevarat ca nunta ar trebui sa fie o reflectare a personalitatii tale si ca multe decizii trebuie sa fie doar ale tale, dar sa primesti o mana de ajutor este intotdeauna bine venit. De exemplu, lasa-i pe cei apropiati tie sa se ocupe de amanunte pentru cateva zile inainte de nunta, ia-ti iubitul si bucurati-va de o evadare romantica intr-un loc special sau petreceti o dupa-amiaza relaxanta la un spa, uitand pentru putin timp de nunta.

– Nu mai cauta idei de pe Internet atunci cand ai terminat cu organizarea nuntii. Blog-urile, Pinterest, revistele s.a.m.d. sunt surse de inspiratie, dar nu trebuie sa mai influenteze nimic dupa ce nunta a fost planificata intr-un anumit mod.

Leave a Comment

Sfaturi antistres pentru viitoarele mirese