Find us on Google+ „ȘI CAII SE ÎMPUȘCĂ, NU-I AȘA?” în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR - teatre

„ȘI CAII SE ÎMPUȘCĂ, NU-I AȘA?” în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR

Spectacolul de licență „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, dramatizare de Ștefana Samfira după romanul lui Horace McCoy după romanul cu același nume ajunge în data de 18 iunie, de la orele 20:30 la Teatru în TVR – stagiunea de vară, din Calea Dorobanți, nr. 191, intrarea pe la Troiță.

Spectacolul a fost premiat în Gala Absolvenților pentru cel mai bun spectacol, premiu acordat întregii distribuții, precum și șase premii pentru rolurile de cel mai bun actor/actriță, fie în rol principal, fie în rol secundar, actori ce se regăsesc și în distribuția acestui spectacol: Ștefan Mihai, Cosmina Olariu, Vlad Nicolici, Nicoleta Moscalenco, Iulia Dinu și Andrei Atabay.
Doi actori tineri și necunoscuți – Gloria si Robert, pe care viața i-a adus pe același drum din întâmplare … sau nu, se înscriu la un Maraton de Dans, din dorința de a atrage atenția asupra lor, a unor producători sau a unor regizori si din nevoia de a câștiga bani.

Acțiunea se petrece in 1935, în plină criză economică – Marea Depresiune (după prăbușirea bursei de valori de pe Wall Street, a urmat cea mai lunga si cea mai profundă criză economică, care a continuat până la începutul celui de-al Doilea Război Mondial). Concurenții trebuie să danseze săptămâni de-a rândul, și să participe la tot felul de “evenimente”- regizate , pentru a atrage publicul plătitor. Ei trec printr-un chin inimaginabil în încercarea lor de supraviețuire. Cei doi tineri – Robert si Gloria- se luptă să se adapteze, alături de ceilalți și să reușească, dar în timp ce Robert rezistă agățându-se de visul lui de a deveni regizor, Gloria se adâncește din ce în ce mai tare în depresia în care au aruncat-o toate încercările eșuate din viața ei. Totul este acompaniat de muzica live a band-ului Blue Night Shadow.

Durata: 2 ore și jumătate
Locație: Calea Dorobanților 191, Intrarea Dorobanți (Troiță)
Preț bilet: 25 de lei

Rezervări pe Pagina de Facebook Și caii se împușcă, nu-i așa?, pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la telefon 0733 060 033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele se pot achiziționa de la casa de Bilete a TVR cu o oră înainte de începerea spectacolului.

DISTRIBUȚIE:

Gloria – COSMINA OLARIU
Robert –ȘTEFAN MIHAI
Rocky – EDUARD BURGHELEA
Rollo – RADU MATEUCĂ
Lt. Stedna – GABRIEL VATAVU
Velma – RALUCA IURAȘCU
Mary – BIANCA ANASTASIU
Vee – MIHNEA ȘTEFAN
Ruby – IULIA DINU
Mario – CĂTĂLIN NICOLAU
Dna. Layden – NICOLETA MOSCALENCO
James – NICOLAE DUMITRU
Dna. Higby & Jacky – CRINA LINȚĂ
Dna. Wicher & Alice – CARMEN GÂLCĂ
Fredy –THEODOR MARCU
Maxwell – NICOLAE DUMITRU
Kid – ANDREI ATABAY
Preotul – VLAD NICOLICI
Trupa „Blue Night Shadow” – Vlad Nicolici, Eduard Tudorache, Cristian Vasile
Light design: Mihai Mitrea
Spectacol Licență, anul III – Clasa Prof.univ.dr. Florin Zamfirescu
Coordonator proiect: Lect. Univ. dr. Ștefana Samfira

Leave a Comment

„ȘI CAII SE ÎMPUȘCĂ, NU-I AȘA?” în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR