Find us on Google+ Taxi Pelicanul - editoriale

Taxi Pelicanul

Nu merge cu viteza, zboara incet cu Taxi Pelicanul!

Mi-a placut sloganul celor de la Pelicanul Taxi, mai ales ca in Bucurestiul zilelor noastre este mult mai necesar sa faci volte, decat sa calci cu putere pedala din dreapta.
Dar ce faci cand n-ai inca permis de conducere (pare incredibil, dar stiu eu cateva cazuri), cand ai, dar ti-e teama de traficul bucurestean (iarasi stiu niste oameni care parcheaza imediat dupa ce-au intrat in minunata capitala), cand ti-e masina in service (cazul meu, care nu mai stiu pe ce linii circula RATB-ul), sau cand… rusinica, dar tre’ s-o spun si pe-asta: ai baut la un party si nu te mai poti intoarce la volan.  Pai, eu cred ca, in oricare dintre situatii, iei un taxi.

 

Taxi Pelicanul e, pe verificate, cea mai prompta companie de taxi din Bucuresti. Explicatia este simpla: au un parc auto de peste 1000 de autoturisme, astfel incat, oriunde v-ati afla (Bucuresti sau Ilfov), este imposibil sa nu gasiti o masina, facand comanda. Tariful este mega-rezonabil (nici nu stiu cand au scazut atat de tare preturile la taxi, ca acum vreo 3-4 ani stiu ca era mai scump), unic: 1.39 lei/km. Asta insemnand orice marca de masina, fie ea mercedes, bmw, opel, ford, etc (ca am vazut din toate). Cu aer conditionat nici nu mai zic. M-a costat 9 lei o cursa in care am traversat buna parte din oras. Iar soferul mi-a intins, cu o promptitudine uimitoare, restul de 1 leu. (rara avis, Pelicanul 😉 ).

 

Asa, ca ziceam de baut la party: Pelicanul Taxi are un serviciu special, in acest sens. Se numeste „Drink Ok!” si consta in urmatoarea smecherie: dupa ce ati „inchinat” sampanie cu invitatii, faceti comanda la taxi (ca asa se face), dar nu numai pentru a ajunge acasa in siguranta. Nu, nu. Veti avea si masina personala in fata blocului, a doua zi. Pentru ca, Taxi Pelicanul va poate trimite doi soferi, unul care sa va duca, altul care sa va conduca masina. Costul este de 40 lei (tarif fix pentru serviciu) + cursa de taxi aferenta.
Servicii valabile atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov, pentru ca sunt singura companie de taxi autorizata si in Ilfov.

Recomand sa ascultati prezentarea (una dintre cele mai laborioase pe care le-am auzit vreodata) cat timp sunteti in hold la unul dintre numerele de telefon: 021-9665/9565, sau sa va documentati complet pe website-ul oficial: www.taxipelicanul.ro.

Iar daca vreti cu limuzina:

E bine de stiut ca Taxi Pelicanul nu are nicio legatura cu: Taxi Arsenal, Taxi Profesional sau Taxi Pescarusul, cel putin doua dintre ele companii fantoma, care le folosesc ilegal sigla.

Taxi Pelicanul

10 Comments

 1. Incaltaminte spune:

  Un slogan demn de circulatia bucuresteana. Si numele pare foarte clasic.

 2. Haine spune:

  :)):))…pe bune belea sloganul, si poza este super imi place kum este prinsa masina

 3. Gyny spune:

  Un slogan tare…:*:*:*

 4. Sandale spune:

  dap misto sloganul lor 😛 cand ajung prin Bucuresti poate ii incerc

 5. Daniela spune:

  E greu sa ai masina dar este si placut, uneori. Eu nu am masina si ma deplasez mai mult pe jos sau cand este urgent cu taxiul…

 6. Mami spune:

  Asta cu restul chiar ca este rara, dar inseamna ca ne apropiem de civilizatie, nici eu nu am mai mers de mult cu taxiul, nu stiu care mai sunt preturile, acum am masina noua si nu ma mai lasa in drum si sper sa nu raman fara permis, a ca am avut acum vreo 7-8 ani multe experiente neplacute pe aceasta tema

 7. eu spune:

  asta e reclama pe fata ,stiu eu ce stiu………………

 8. roko spune:

  si soferii de la pelicanul sant f ok…

 9. Pastile de slabit spune:

  Foarte tare :)) Ma mir totusi ca eu n-am auzit de ei. Au supravietuit cu serviciile astea nesperat de atractive? 🙂

 10. Taxi Man spune:

  pentru omul cu pastilele de slabit… daca nu ai auzit de pelicanul cred ca esti de pe alta planeta

Leave a Comment

Taxi Pelicanul