Find us on Google+ Tea House - ceainarie - ceainarii

Tea House – ceainarie

Imi placu mult la Tea House, ceva mai mult cand am mers a doua oara, pentru ca, prima data, ceainaria era in curs de… As zice in curs de amenajare, cu toate ca detaliile distinctive reieseau clar din decor.

Tea house2

Cele trei saloane sunt, de fapt, patru, si m-am amorezat iremediabil de cel de al patrulea, care este cel mai mic, pe cale de consecinta cel mai intim, cu o singura masa, si ferit de orice zgomot sau privire din exterior. Ma gandeam, cand i-am trecut pragul, ce fain ar fi fost sa fi descoperit locuri de-astea pe vremea adolescentei mele, cand oricare dintre noi ar fi dat orice pentru cateva minute de intimitate cu persoana/personul iubit. Nu stiu altii cum procedau, dar imi amintesc ca am fost la foarte multe filme pe care nu le-am vazut, doar asa, ca sa-i simt mana pe picior. In vremurile noastre nu cred ca se mai pune problema de romante de-astea (din nefericire), si din ce in ce mai putini tineri mai stiu sa se infrupte din savoarea lui „before”, dar, daca mai sunt unii, Tea House este locul.

Teahouse9

Ma gandesc ca separeul ar putea fi folosit si pe post de camera de tortura, pentru cuplurile casatorite. 😆 (ca sa vedeti ca ma gandesc la toata lumea). Iar celelalte trei saloane, frantuzesc, traditional si marocan (din care nu lipseste narghileaua), pot fi folosite in diverse nastrusnice moduri, de la suete intre fete, la campionate de diferite jocuri, sau pur si simplu ca sala de lectura, in fata unei cani de ceai.

Asaaa… de ce mi-a placut mie la Tea House, ca m-am luat cu vorba. Pai locul e incarcat de o energie benefica, muzica este minunata, servirea este exemplara, iar ceaiurile… oh, ceaiurile… te fac sa te simti precum Alice in tara minunilor. Adica sunt multe, variate si fiecare are o poveste de spus. Si ce poveste ar fi aceea, daca n-ar fi insotita de prajituri homemade? S-au gandit si la asta. 🙂 Veti gasi la Tea House placinte cu mere, nuci, visine si caise, sau fursecuri si cornulete dintr-alea care se topesc in gura. Pe langa astea, mai au sandwich-uri, pentru drumetii infometati.

Tea house1

Despre ceaiuri va voi spune ca, in aceasta perioada, exista combinatii de sarbatori, cu accente de arome dulci, vanilie, scortisoara, cuisoare, absolut incantatoare, iar varietatea lor este remarcabila.

Tea House Ceainarie

Adresa: Erou Ion Calin, nr. 25
Telefon: 0727 001 458
0729 100 235
021 2104 085
www.tea-house.ro

1 Comment

  1. Drug Addiction Help spune:

    I love these tips on this site. These tips will definitely help me.

Tea House – ceainarie