Find us on Google+ Trafalgar Pub - puburi, terase

Trafalgar Pub

Dupa ce-am gustat din Trafalgar Pub aici, am hotarat ca trebuie sa-i aprofundez terasa, serviciile si mancarea. Manipuland (cu un important ajutor feminin) persoanele implicate in organizatia Gia, am stabilit o intalnire lucrativa pe terasa Trafalgar Pub.

Era vineri seara, si terasa Trafalgar era ocupata cam la o treime din capacitate, ceea ce a fost foarte bine. Servirea, dupa cum ma si asteptam, a fost foarte buna, rapida, amabila. Muzica la nivel optim, ideala ca selectie pentru un pub (majoritatea evergreens).

Cafeaua, cappuccino, fresh-ul si cocktail-urile au fost foarte bune, insa cu mancarea lucrurile n-au fost la fel de roz.

Camembert cu dulceata din fructe de padure a fost prajit la un foc prea mic, ceea ce a dus la o peltea in crusta, iar dulceata era aproape inexistenta, prezenta doar sub forma unei decoratii pe farfurie.
Cartofii copti cu smantana nu aveau in dotare decat smantana simpla, si nici un adaos de branza nu li s-a putut aduce fiindca, pur si simplu, nu aveau. 🙂 Totusi, n-au fost foarte rai.
Clatitele cu spanac si blue cheese au fost la fel de fade ca cele de la Restaurant Il Cantuccio (si nu credeam c-ar putea cineva sa le egaleze). Cu multa sare si piper au devenit comestibile. N-am sa inteleg niciodata cum poate un bucatar sa scoata asa ceva, chiar i se terminasera condimentele?
Salata mediteraneeana a fost buna.

Preturile sunt medii la Trafalgar Pub, dar justificate doar de servirea excelenta si de ambient. Mancarea…trafalgar_cartofi_copti

Trafalgar Pub

4A David Emanuel Str.
021-211 31 51

2 Comments

  1. Augustin spune:

    Daca administratorul Trafalgarului nu si-ar atribui tot ce s-a realizat in bine la pub, ar fi ok. insa nu a fost niciodata incepand de la deschidere decat sa atarne la ceilalti apoi sa se impauneze. Marele sau noroc este ca a avut oameni adevarati ca si asociati care au muncit la propriu ca sa ridice Trafalgarul

Trafalgar Pub