Find us on Google+ N motive pentru a apela la un Travel Broker - GetOut

N motive pentru a apela la un Travel Broker

Un Travel Broker reprezinta combinatia ideala dintre un agent turistic si o persoana care iubeste calatoriile.

Travel Broker-ul nu lucreaza pentru o agentie de turism sau pentru un hotel, nu lucreaza pentru o companie aeriana sau pentru o retea de vanzari bilete. Travel Broker-ul lucreaza pentru tine, si este intotdeuna amabil, eficient, si incantat sa gaseasca calatoria ta perfecta.

Diferenta dintre un Travel Broker si un agent de turism este simpla dar cantareste enorm: libertatea si dorinta de a alege ce e mai bun pentru tine, si nu pentru o agentie de turism.

– Agentul de turism este restrans de programul agentiei de turism, Travel Broker-ul este oricand la dispozitia ta!
Agentul de turism trebuie sa vanda pachetele agentiei, Travel Broker-ul vinde exact ceea ce doreste clientul, tinand intotdeauna cont de cele mai bune optiuni.
– Travel Broker-ul iti gaseste cele mai bune oferte existente pe piata, orice ti-ai dori sa vizitezi sau oriunde trebuie sa calatoresti, fara ca tu sa-ti pierzi timpul in fata computerului in cautarea ofertelor ideale si citirea recenziilor. Avand acces la ofertele tuturor agentiilor acreditate, cunoscand seriozitatea furnizorilor de pachete sau servicii turistice, Travel Broker-ul o sa-ti recomande intotdeauna doar ofertele sigure, iar raportul calitate – pret o sa fie precizat corect si concret.

 

Cinci motive pentru a apela la un Travel Broker:

  1. Cea mai buna valorificare a timpului si a banilor: vei sti toate variantele disponibile, promotiile speciale precum si avantajele/ dezavantajele fiecarei oferte, fara ca tu sa pierzi timp facand drumuri la agentiile de turism.
  2. Alegeri multiple: ai la dispozitie in cel mai scurt timp posibil oferte variate de calatorie apartinand mai multor agentii turistice, pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie.
  3. “Avocatul” clientului: daca ai parte de neplaceri sau probleme pe parcursul excursiei, suntem la dispozitia ta si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.
  4. Ghidare experta: vei avea parte gratuit de toate informatiile necesare privind calatoria ta, indiferent de destinatie, pentru a putea benficia din plin de avantajele acesteia.
  5. Satisfactie: informatii nepartinitoare. Lucram cu numeroase agentii si companii acreditate in turism si servicii, dar pentru tine, nu pentru ele. Singurul nostru obiectiv este acela de a-ti oferi cea mai profitabila si interesanta oferta, sa iti satisfacem cererile de calatorie, pentru ca in viitor sa apelezi tot la noi.

Daca vrei sa pleci in turul tarii sau al lumii, eu o sa-ti organizez traseul in cele mai mici detalii: transport, transferuri, cazari, obiective turistice, excursii optionale etc. Daca vrei sa mergi la concerte sau alte evenimente culturale si sportive, it pot oferi tot pachetul: bilete, transport, cazare. Daca vrei sa organizezi o excursie cu copii sau cu grupul de prieteni/ voluntari/ colegi, tot eu iti voi oferi cel mai bun tarif pentru transport, cazare, mese, si o sa te ajut sa punctezi pe traseul vostru cele mai interesante locuri de vizitat. Pentru calatoriile de afaceri o sa-ti organizez zborurile si cazarile in asa fel incat ajuns la destinatie sa fii apt pentru intalniri, iar dupa terminarea programului de lucru o sa ai o lista cu restaurante renumite, muzee, galerii de arta, magazine si orice altceva ti-ar face calatoria de afaceri mai placuta.

Stiu ca multumirea clientilor este cea mai importanta, traducandu-se prin loialitate si incredere in pasiunea si profesionalismul meu, si sper ca pasiunea mea pentru calatorii, locuri, traditii, oameni si obiceiuri noi, sa se reflecte in clipele de relaxare din calatoriile tale!
Elena Ceausu – Travel Broker
+4 0721 707 111
elena.ceausu@travelesco.com


 

Leave a Comment

N motive pentru a apela la un Travel Broker