Find us on Google+ Water Park Otopeni - TimeOut

Water Park Otopeni

Daca te-ai saturat de „briza” aerului conditionat de acasa sau de la birou, iar timpul nu-ti permite sa dai o fuga la mare, iti propun sa te urci in masina si sa ajungi la Water Park Otopeni, cel mai mare parc acvatic din Romania.

Aflat langa Complexul Hotelier Confort RIN Otopeni, Water Park Otopeni, singurul parc de distractie de acest gen din Bucuresti, reprezinta locul ideal destinat distractiei si relaxarii.

4000 de sezlonguri, 9 piscine, aproape 30 de tobogane, carora, din acest an li s-a adaugat si toboganul Twister de 90 de metri lungime, nu fac altceva decat sa ateste ca acest loc este un adevarat paradis al apei. De asemenea, nu lipsesc fast-food-urile, barurile si terasele, dj in fiecare zi, si nu in ultimul rand multe concursuri cu premii, evenimente si spectacole de stand-up comedy.

waterpark-otopeni

Mai mult, incepand cu acest an, Water Park a pregatit o distractie in plus prin amenajarea unei sali de jocuri electronice.

Preturile sunt mari:

Adulti: 40 lei / luni – vineri, 60 lei / sambata – duminica

Copii: 20 lei / luni – vineri, 30 lei / sambata – duminica

Promotie: In perioada 1 iunie – 30 iunie, de luni pana vineri, Water Park ofera o intrare gratuita, astfel grupurile de trei persoane intra la pret de 2.

Water Park Otopeni

Adresa: Calea Bucurestilor 255 A, Otopeni.
www.waterpark.ro

2 Comments

  1. Mihai Drpciv spune:

    E superb..am fost si eu de cateva ori. Merita!

  2. Roxana spune:

    Comparandu-l cu Divertiland-ul, ai zice ca e mai invechit si nu ofera aceleasi conditii. Eu n-as spune acelasi lucru…Imi place mai mult la Water Park iar preturile sunt mult mai ok.

Leave a Comment

Water Park Otopeni