Find us on Google+ 5 Motive pentru care să cumperi un ceas automatic - ceasuri

5 Motive pentru care să cumperi un ceas automatic

Există 2 tipuri de bărbați: aceia care poartă un ceas automatic și aceia care nu. Ceasurile automatice nu sunt tocmai practice, deci e lesne de înțeles de ce majoritatea oamenilor preferă ceasurile quartz sau cele electronice în general, acestea fiind modele clasice de ceasuri ieftine. Totuși, nu spune nu ceasurilor automatice, până nu vezi cum stă unul la mâna ta. Îți vom da acum mai multe motive pentru care să încerci acest stil de ceasuri de mână.

Nu se demodează niciodată

Deși primul ceas automatic (care nu necesita să fie întors) a apărut cu mai bine de 200 de ani în urmă, aceste modele sunt încă foarte căutate. Ideea unui ceas pe care pur și simplu îl pui la mână și funcționează singur fără ajutorul unei baterii sau a unei acțiuni voluntare de întoarcere a cheiței contrastează cu perioada în care trăim unde totul se îndreaptă cât mai mult spre latura electronică a lucrurilor. Fără doar și poate, ceasurile automatice vor fi căutate și peste alte 200 de ani când lumea va fi chiar mai tehnologizată decât acum.

Sunt durabile

Având în vedere mecanismul simplu de funcționare, un ceas automatic nu prea se strică pentru că nu are ce să se strice la el dacă nu suferă traumatisme mici și repetate sau unul singur dar major. Deci dacă ai grijă să nu îl lovești de diverse obiecte tari, ceasul tău automatic va supraviețui testului timpului, în special dacă optezi pentru unul dintr-o gamă superioară de prețuri ceea ce se asociază inevitabil cu o calitate mai bună a materialelor din care este făcut ceasul.

Te fac mai elegant

Designul unui ceas automatic este adesea orientat către eleganță și stil. Cureaua este de obicei făcută din piele ecologică de culoare neagră sau brun închis pentru a putea asorta ceasul la multe ținute, unele chiar casual de exemplu blugi închiși la culoare cu un pulover sau un tricou simplu. Atenție, casual nu înseamnă sport. Dacă obișnuiești să porți trening și adidași atunci când te duci oriunde mai puțin la o sală de sport, poate ar trebui să alegi un alt tip de ceasuri, de exemplu cele cu afișaj electronic și curea din silicon.

Ieși în evidență

Majoritatea ceasurilor automatice au carcasa transparentă pentru a se putea vedea mecanismul din interior, lucru care atrage privirile celor care îți observă ceasul. Cineva care optează pentru un ceas automatic, trece adesea drept o persoană cu un simț estetic dezvoltat și o predilecție pentru lucrurile fine, ieșite din comun. Dacă ai gusturi bune și în a-ți alege vestimentația si accesoriile, femeile sigur îți vor aprecia aspectul și vor vrea, eventual, să te cunoască mai bine.

Este o investiție

Dacă ești genul care cumpără un singur ceas pe care îl poartă mereu, atunci este de dorit să investești o sumă puțin mai mare pentru achiziționarea acestui accesoriu. Durabilitatea unui ceas automatic îl face perfect pentru aceste persoane. Dacă vrei să cumperi un brand arhicunoscut, vei plăti considerabil mai mult dar produsul își va păstra valoarea timp mai mulți ani dacă îl îngrijești corespunzător.

Comments are closed.

5 Motive pentru care să cumperi un ceas automatic