Find us on Google+ AIO Scoala Intregului - conferinta gratuita - seminarii

AIO Scoala Intregului – conferinta gratuita

Sunteti invitati la un ceai parfumat sa aflam mai multe despre AIO Scoala Intregului – cu Maestrul Alexandru Culcea.

… Miercuri, 25 Ianuarie, ora 19,00

Omul, creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, este cununa creației Sale. Dar IO, omul inițiat, stie ca este parte integrata organic si creatoare a Universului.

Cum toți si totul suntem Unul, diferitele cai de evoluție duc in acelasi punct. Stiințele spirituale sunt fațete ale aceluiasi Intreg, confirmandu-se reciproc. AIO, Scoala Intregului, cumuleaza, impleteste si sintetizeaza aceste cunoasteri in scopul regasirii caii personale catre Creația Divina.

Fiind preocupați de rezultatele practice, manifeste, care conduc la ridicarea calitații vieții, am imparțit aceste cunostiinte in 3 capitole:

1. Tehnici pentru cresterea potențialului uman:

• Cursul de Nestemate, care cuprinde tehnici taoiste precum Surasul interior si Sunetele Vindecatoare ce alchimizeaza emoțiile negative transformandu-le in energii benefice;

• Cursurile de Reiki, care se desfasoara pana la nivelul de Maestru Internațional Karuna Reiki, trecand prin formele de Reiki Usui si Reiki Tibetan;

• Cursurile de Stiința Cristalelor, care dezvaluie caracteristicile Biocampului Unic din care suntem parte, Principiile Active Universale, Legile Cosmice, Legile Sistemului Solar si Regulile de Aur pentru fericire, sanatate si bogație;

• Cursurile de Autocontrol Mental, care ne sporesc capacitatea de creație;

• Cursurile de Bioenergoterapie, care cuprind tehnica de varf a acestui domeniu: Chirurgia Sprirtuala.

2. Formule pentru descoperirea si organizarea energiilor locului in care traim:

• Cursurile de Feng Shui, care impletesc si armonizeaza, pe parcursul a cinci nivele de studiu, cunostiințele celor doua mari scoli de feng shui din lume: Scoala Celor Opt Palate si Scoala Stelelor Zburatoare;

• Cursurile de Radiestezie, incununate la nivelul de Maestru Radiestezist cu utilizarea – in premiera in Romania – a unui instrument de o precizie deosebita: Antena Lecher.

3. Pentru ca totul trebuie facut la timpul potrivit, calculam astrologic intervalul optim aplicarii unei tehnici sau desfasurarii unui eveniment.

Toate aceste cunostiinte se aplica in scopul vindecarii holistice, complete, in cabinetul de terapii – inca numite alternative – al Scolii noastre, cu rezultate spectaculoase.

Va chem sa ne cunoastem si sa invațam!

Intrarea este libera. Participarea presupune consumatie din ceaiurile si bunatatile ceainariei.

***

Pentru rezervari trimiteti mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro

Spatiul este limitat, astfel ca vor confirma rezervarile in ordinea primirii acestora.

 

Ceainaria Serendipity

Str. Dumbrava Rosie nr. 12
0743 283 342
021 211 31 00
www.serendipity-tea.ro

Comments are closed.

AIO Scoala Intregului – conferinta gratuita