Find us on Google+ Alice in Tara Minunilor la Tandarica - spectacole

Alice in Tara Minunilor la Tandarica

Teatrul de Animatie Tandarica va invita la premiera oficiala a spectacolului “Alice in Tara Minunilor“, pe 23 martie 2011.

Cunoscuta regizoare Alice Barb paseste pentru prima data in lumea fermecata a teatrului de papusi, montand piesa “Alice in Tara Minunilor”, la Tandarica. O adaptare dupa cartea lui Lewis Carroll, spectacolul se afla sub semnul fluturelui: comperul este un fluture albastru, avem in loc de tricicleta o flutureta, asistam si la nasterea fluturilor. Regizoarea delimiteaza lumea reala, unde Alice isi pierde pisica si Tara Minunilor, unde personajele fac ce vor, libere si fara constrangeri. Cunoscutii si indragitii eroi: Iepurele cu ceas, mereu in intarziere, broasca trista ca si-a pierdut ghiozdanul, palarierul nebun, omida se regasesc in ipostaze inedite, cucerind prin farmec, spontaneitate.

Spectacolul “Alice in Tara Minunilor” la Tandarica beneficiaza de o scenografie ingenioasa, realizata de Marian Sandu, Alice Barb si Gabriel Apostol si este populat de papusi elaborate, cu o revarsare de materiale multicolore. Mesajul final al spectacolului este acela ca Tara Minunilor este un vis pe care totii copiii ar trebui sa-l traiasca si ca ei trebuie sa invete sa se lupte pentru visele lor. Mesajul optimist se adreseaza si parintilor dornici de a retrai copilaria.

Distributie: Alina Teianu, Ioan Brancu, Ioana Chelaru, Ilona Hrestic, Geo Dinescu, Gabriel Apostol si Viorel Ionescu
Regie: Alice Barbu

Data: 23 martie, 18.00

Alice in Tara Minunilor la Tandarica

Teatrul Tandarica
Str. Eremia Grigorescu, nr 24

Comments are closed.

Alice in Tara Minunilor la Tandarica