Anotimpul vrajitoarei

Pe 21 ianuarie, pe marile ecrane din Romania veti putea viziona noua productie cu Nicolas CageAnotimpul vrajitoarei” / “Season of the Witch“.

In vremuri indepartate, intr-un tinut devastat de razboaie, ultimii Cruciati se intorc acasa, pentru a-si regasi pamanturile pustiite de ciuma. Cardinalul (Christopher Lee) este convins ca groaznica molima este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de catre vrajitoarea cea neagra. Se stie ca ea vede slabiciunile ascunse adanc în inimile tuturor si le foloseste impotriva lor.

Behmen (Nicolas Cage), un erou al cruciadelor, impreuna cu Felson (Ron Perlman), tovarasul sau de arme, sunt alesi sa o duca pe strania femeie la o manastire izolata, unde calugarii, printr-un stravechi ritual, vor indeparta blestemul. Alaturi de un escroc, un tanar aspirant la rangul de cavaler, un razboinic incrancenat ramas fara familie si un preot naiv, Behmen si Felson pornesc intr-o calatorie plina de pericole. Pe masura ce descopera secretul intunecat al fetei, realizeaza ca se lupta cu o forta terifianta, care are puterea de a determina soarta lumii. “Anotimpul vrajitoarei” este un film despre o forta condusa de intuneric, aflata in slujba mortii si a distrugerii intregii omeniri.

Regie “Anotimpul vrajitoarei“: Dominic Sena
Distributie: Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Robert Sheehan, Christopher Lee, Andrew Hefler

Data: 21 ianuarie 2011

Anotimpul vrajitoarei

Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex, Cityplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza

Comments are closed.

Anotimpul vrajitoarei