Find us on Google+ Anthony Hopkins in Ritualul - filme

Anthony Hopkins in Ritualul

Din 11 martie, vom avea ocazia sa il vedem pe Anthony Hopkins in Ritualul, o noua premiera pe marile ecrane. Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant in care Diavolul reuseste sa isi gaseasca sustinatori chiar si in cel mai sfant loc din lume.

Michael Kovak, student la teologie, studiaza la Vatican exorcismul, alegere pe care a facut-o poate tocmai din cauza indoielilor sale. Desi este fascinat de toate aspectele credintei, tanarul student isi foloseste scepticismul ca pe o armura si nu ezita sa le spuna superiorilor ca raspunsurile pot fi gasite mai degraba in tratamente psihiatrice, decat in forte demonice si exorcizari.

Michael il intalneste pe Parintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot cunoscut pentru miile de exorcizari pe care le-a facut de-a lungul timpului. Aceasta intalnire il face pe tanarul student sa isi puna intrebari si sa isi puna la indoiala propriile convingeri.

Ajunge in fata unui caz de “posedare” care il face pana si pe Parintele Lucas sa para depasit. Michael incepe sa creada in acest fenomen, iar raul i se dezvaluie in cea mai pura si mai violenta forma.

Regie: Mikael Håfström
Distributie: Alice Braga, Colin O’Donoghue, Ciarán Hinds, Anthony Hopkins

Data: 11 martie 2011

Anthony Hopkins in Ritualul

Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza

4 Comments

 1. Irinei Liviu spune:

  Anthony Hopkins e un mare actor

 2. Jorjette spune:

  Aştept de vreo 2 luni acest film. În primul rând mi-a atras atenţia numele – nu m-am gândit la nimic special, nu am aşteptări, însă este destul de sugestiv.

  În al doilea rând, când am văzut că joacă Anthony Hopkins am zis că sigur este un film bun. Un actor bun ca el cu siguranţă joacă într-un film bun.

  Abia aştept să-l văd!

 3. Astrologie spune:

  Anthony Hopkins este actorul meu preferat si cred ca i se potrivesc genul asta de filme care-si propun sa raspunda la intrebari grele.
  Acum am auzit ca se pregateste sa interpreteze rolul lui Alfred Hitchcock, intr-un film despre viata regizorului.

 4. alex spune:

  unul din cei mai buni actori de la Hollywood…filmul e foarte bun..cu o poveste foarte buna.

Anthony Hopkins in Ritualul