Find us on Google+ Ateliere de dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei - TimeOut

Ateliere de dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei

Incepand de luni 9 Septembrie, ora 19:00, va asteptam la atelierul Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii cu Monica Brandusescu si la Secretul prezentarilor de succes, sustinut de Iuliana Ivanov.

De-a lungul atelierului Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii, vom descoperi care sunt zeitele ce ne guverneaza fiecareia propriu fel de a fi. Zeitele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc in inconstientul umanitatii de mii de ani. Ne vom regasi in aceste tipare ale feminitatii ca femei materne, femei preotese sau femei amazoane. In cadrul atelierului ne vom folosi de tehnici creative, descifrarea simbolurilor, imaginatia ghidata si tehnici de relaxare.

atelier-istoria-artei

La atelierul Secretul prezentarilor de succes, ne antrenam abilitatile de prezentare, aflam cum ne putem invinge emotiile si ce pasi trebuie urmati in pregatirea si sustinerea unei prezentari reusite. Descoperim ca abilitatea de a vorbi in public nu este un har cu care au fost inzestrati doar cativa alesi. Oricine isi poate dezvolta acest talent daca are dorinta sa o faca. Atelierul este gandit ca un ghid presarat cu informatii si instrumente care vor pune bazele proceselor de formare a abilitatilor necesare unei prezentari si de castigare a increderii in sine.

Va puteti inscrie la aceste ateliere la contact@victoriei.ro. 

Comments are closed.

Ateliere de dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei