Find us on Google+ Atentie, se deschid usile! Urmeaza statia PRIMAVARATIQ cu peronul de partea noastra! - festivaluri

Atentie, se deschid usile! Urmeaza statia PRIMAVARATIQ cu peronul de partea noastra!

PRIME Romania te invita joi, 15 martie 2018, la cea de-a saptea editie Spring Masquerade: PRIMAVARATIQ.

Joi, 15 martie, incepand cu ora 21:00, transformam clubul HYPE (Strada Covaci, 6) intr-un festival. Nonconformisti din fire, imbinam toate genurile specifice festivalurilor autohtone, creand explozia si vibe-ul unei petreceri de neuitat.

Festivalurile de muzica au devenit un real fenomen in randul tinerilor. Explozia de culoare, libertatea de a experimenta cele mai crazy outfit-uri si, mai presus de toate, conexiunea creata cu ceilalti prin intermediul muzicii ii face pe tineri tot mai dornici de a retrai experienta. PRIMAVARATIQ isi propune sa integreze atmosfera de festival intr-o petrecere de neuitat pe muzica celor mai cunoscuti DJ ai lumii.

Spring Masquerade este petrecerea tematica ce da startul evenimentelor destinate studentilor si anunta sosirea primaverii intr-un mod creativ. Dress code-ul  petrecerii presupune multa culoare, festival looks si, pana la urma, orice te face sa fii tu insuti si sa te distrezi toata noaptea.

Petrecerea va fi dusa la alt nivel cu ajutorul surprizelor pregatite de organizatori, dar si de premiile ce pot fi castigate in seara evenimentului. Printre premii se numara trei invitatii duble la Summer Well 2018, vouchere la Real Escape Room, precum si vouchere BROXO ca sa iti completezi tinutele de festival!

Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. See you there!

Mai multe detalii pe www.prime-romania.ro, pe pagina de Facebook a asociatiei si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre Spring Masquerade:

Spring Masquerade este un eveniment marca PRIME şi este sustinut in acest an de: HYPE Bar, MyTicket, BROXO, Real Escape Room, Flash Tattoos, King Advertiser si de partenerii media: IQads, Smark, The Institute, IQool, PR Wave, Ctrl-D, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U.

Comments are closed.

Atentie, se deschid usile! Urmeaza statia PRIMAVARATIQ cu peronul de partea noastra!