Find us on Google+ ATTENTE AL LUPO - MARIA CASSI, la Sala ARCUB - teatre

ATTENTE AL LUPO – MARIA CASSI, la Sala ARCUB

MARIA CASSI aduce în România spectacolul de comedie „ATTENTE AL LUPO”

Cunoscuta actriță italiană Maria Cassi revine în România, cu one woman show-ul „Attente al lupo“, care va avea loc la Sala ARCUB, în zilele de 7 și 8 noiembrie, de la ora 20:00. „Attente al lupo“ este un spectacol umoristic axat pe una din temele preferate ale actriței, respectiv diferențele dintre bărbați și femei. Maria Cassi prezintă mereu disputatul subiect într-o abordare originală, inspirându-se din relatările biblice cuprinse în Vechiul Testament, pe care le „repovestește“ într-o manieră comică explozivă.

 

Trei momente principale din istoria umanității fac deliciul publicului în spectacolul „Attente al lupo“: Geneza, legendara Arcă a lui Noe și Turnul Babel. Jocul interpretativ al artistei capătă puternice accente comice odată cu gesturile specifice fiecărui personaj pe care le redă cu mult haz, ceea ce scoate la iveală și capacitatea de analiză pe care și-a dezvoltat-o în ultimii ani, în care s-a dedicat studiului limbajului non-verbal.

 

Stilul Mariei Cassi se apropie în mod evident de cel al unor mari actori de comedie, precum Charlie Chaplin, Jerry Lewis și Jacques Tati. Deși este un one woman show, spectacolul este dinamic și abundă de personaje, care interacționează unele cu altele până la conflict, căci Maria Cassi este pe rând bărbat și femeie, Adam și Eva, tânără și bătrână, subliniind prin mișcările corpului caracteristicile fiecărui personaj și reușind să aducă în prim plan elementele comice ale acestora, întocmai ca un caricaturist.

Maria Cassi - Attente al lupo

Biletele pentru cele două spectacole, din 7 și 8 noiembrie, pot fi achiziţionate de la Casa de bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro. Preţ: 45 lei (Categoria I) şi de 35 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

 

Urmăriţi-ne pe:      ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. De la teatru şi muzică, până la arhitectură, pictură şi carte, ARCUB reprezintă arta şi cultura Bucureştiului, colaborând cu organizaţii şi instituţii de profil şi sprijinind totodată proiecte iniţiate în parteneriat. ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, şi al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival. În fiecare an, ARCUB se implică în peste 150 de evenimente culturale, al căror public depăşeşte 2 milioane de participanţi.

 

Parteneri media: TV City, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, media TRUST. Parteneri media online: Port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, hipmag.ro, 121.ro, ziarulmetropolis.ro, ileanaandrei.ro, getlokal.ro.

Comments are closed.

ATTENTE AL LUPO – MARIA CASSI, la Sala ARCUB