Find us on Google+ Avantajele telefoanelor dual sim

Avantajele telefoanelor dual sim

Un telefon dual SIM ofera utilizatorilor de dispozitive mobile posibilitatea de a utiliza doua cartele SIM diferite intr-un singur telefon mobil. Acesta reprezinta un mod foarte bun pentru utilizatorii de telefoane mobile de a stoca informatii suplimentare si de a folosi un telefon mobil pentru a prelua apeluri de pe doua numere de telefon diferite, cu posibilitatea de a fi in alte retele. Folosirea telefoanelor din aceasta gama le permit utilizatorilor sa foloseasca doua retele de telefonie mobila diferita intr-un singur telefon, lucru care este extrem de bun pentru proprietarii de afaceri, ajutandu-i astfel sa comunice atat cu angajatii cat si cu membrii familiei sau prietenii si cunostintele.

dual sim telefon

Tehnologia mobila a facut posibila pentru cumparatori sa profite de un telefon Dual SIM. Prin inlocuirea cartelei SIM, cumparatorii pot comuta numerele de telefon sau pot adauga informatii in agendele lor.

Un alt mare avantaj al acestor telefoane este acela ca dispune de o capacitate vasta de stocare a fisierelor digitale mari. Acesta protejeaza, de asemenea, datele importante impotriva furtului, existand posibilitatea de back-up la nivelul cartelei SIM si stocarea separata a informatiilor pentru utilizarea lor.

Telefoanele Dual SIM sunt foarte utile atunci cand calatoresti, in cazul in care telefonul tau nu este compatibil cu tehnologia din acea zona si serviciile de acoperire teritoriala a furnizorilor de telefonie mobila de acolo. Cartelele SIM vor putea fi usor schimbate intre ele, printr-o simpla apasare a unui buton.
Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele avantajele pe care telefoanele Dual SIM sunt in masura sa le ofere utilizatorilor.

Vanzarea acestor tipuri de telefoane, este intr-o continua crestere, in anul 2016 s-au inregistrat cereri de achizitionare  cu peste 20% fata de anul 2015. Numeroase studii estimeaza faptul ca aceasta piata nu a atins nici jumatate din maximul de vanzari, motiv pentru care numeroase firme mari producatoare de telefoane se axeaza mai nou pe astfel de dispozitive dual sim.

Comments are closed.

Avantajele telefoanelor dual sim