Find us on Google+ Aventura Parc - destinatii

Aventura Parc

Toti iubitorii de distractie in aer liber, sporturi extreme si activitati pentru intreaga familie au de acum o destinatie comuna : Aventura Parc Lucianca.

Situat in padurea Lucianca, la 18 km de Bucuresti, si fiind singurul parc de distractii familial din padure, in apropierea capitalei, parcul de distractie Aventura Parc Lucianca este, pentru cei dornici sa incerce senzatii tari, sa se relaxeze si, nu in ultimul rand, sa se bucure de natura,  alegerea ideala datorita activitatilor inedite ce pot fi practicate in acest parc:

 • Perete de escalada;
 • Tir cu arcul;
 • Minigolf;
 • Casete gonflabile;
 • Piscina;
 • Parcurs rutier.

La Aventura Parc pot fi organizate petreceri pentru cei mici si nu numai, poti sa rezervi o anumita zona de distractie din parc si poti sa obtii reduceri substantiale si bonusuri, intr-un cuvant totul pentru confortul si distractia ta.

Parcul de distractie Aventura Parc Lucianca este deschis sambata si duminica, iar in restul saptamanii se poate intra cu rezervare.

Preturile biletelor difera in functie de varsta si numarul de persoane, pretul maxim pentru o persoana adulta fiind de 45 ron.

Consumatiile de pe terasa si obiectele din magazinul de vanzare nu sunt incluse in pretul biletului de intrare.

Aventura Parc

Tel: 0742.062.184 – Olivier Rebiere
www.aventuraparc.ro
contact@aventuraparc.ro

2 Comments

 1. Mugurel spune:

  Apropo de: “fiind singurul parc de distractii familial din padure existent la ora actuala in Romania”, Maria un pic de documentare inainte de a face reclama ar fi buna, nu? Ia uite aici:

  http://www.parc-aventura.ro/

  si astia nu iau bani doar pentru ca intri la ei in padurice!

  • Maria spune:

   Am corectat greseala, nu stiam de existenta acestui al doilea parc.
   Merci, Mugurel.

Aventura Parc