Find us on Google+ Balul Bucurestiului interbelic - cocktailuri

Balul Bucurestiului interbelic

Joi, 23 mai, ora 20.00, Fundatia Calea Victoriei si Cercul Militar National ne invita la Balul Bucurestiului interbelic, editia a IV-a.

Suntem asteptati sa ne bucuram impreuna de o seara relaxanta, cu iz interbelic, cu povesti, amintiri din vremuri pline de farmec si oameni inteligenti intr-un décor festiv: Sala Bizantina si Sala Gotica a Cercului Militar National.

foto bal

Pentru cateva ore, ne vom imagina ca ne-am intors in timp. ne vom amuza improvizand tinute inspirate din moda interbelica (rochii charleston, perle si accesorii pentru doamne, frac sau costum negru de seara pentru domni), vom asculta cantece din Bucurestiul de altadata, vom invata cativa pasi simpli de foxtrot, charleston si tango si ne vom delecta urmarind momentele de teatru pregatite de actorii Smaranda Caragea, Karina Nagy si Nae Alexandru.

Participantii la bal se vor bucura de surprize si premii din partea partenerilor nostri din acest an: Vinars Brancoveanu, Pellamar, Gramma Winas, parfumuri Nuit pour femme.

Pentru ultimele locuri, taxa de participare la Balul Bucurestiului interbelic este de 150 de lei, iar pentru grupuri se pot oferi reduceri suplimentare.

 

 

Balul Bucurestiului interbelic

Data: 23 mai; Ora: 20.00

Locatia: Cercul Militar National, Sala Bizantina si Sala Gotica, (intrarea din str. Constantin Mille)

 

Comments are closed.

Balul Bucurestiului interbelic