Find us on Google+ Bari Lounge & Restaurant - lounge, restaurante

Bari Lounge & Restaurant

Inchis! Am fost de mai multe ori la restaurantul Bari Lounge & Restaurant, de pe Bd. George Cosbuc, si de fiecare data m-a incercat acelasi regret, ca nu-l pot “desprinde” de acolo, cu vila cu tot, sa-l mut undeva in centru, unde i-ar fi, de fapt, locul.

Daca faci abstractie de amplasarea ei in cartierul Rahova, locatia in sine este o feerie. Bari Lounge & Restaurant se imparte pe doua nivele… si cu terasa trei. Dar terasa v-as lasa sa o descoperiti singuri, e o oaza de liniste incredibila, avand in vedere ca la 50m mai incolo circula tramvaiul – intr-o curte interioara cum am mai vazut doar in Istanbul. Voi detalia insa interiorul, care si el merita toata atentia.
Bari Lounge & Restaurant e alcatuit, dupa cum o spune si numele, dintr-un salon aferent restaurantului – cu specific italian – si un altul, plus un separeu, amenajate pentru lounge.

De remarcat faptul ca, in interior, toate obiectele, piesele de mobilier, decoratiunile, plasmele, meniurile, pana si scrumierele de pe mese (branduite), pastreaza o linie uniforma de eleganta si de… “expensive”, daca-mi e permisa exprimarea. Nimic din amenajare nu este lasat la voia intamplarii, patronul fiind un tipicar declarat. 🙂

Bucatarul de la Bari Lounge & Restaurant este “piesa de rezistenta” a localului, daca mai era nevoie de inca una. Nu face rabat de la niciun ingredient, toate preparatele sunt facute dupa retetele originale italiene. As recomanda Risotto cu fructe de mare si Toroncino mandorlato (parfait de miere si migdale, sos caramel si ciocolata) – in risotto sunt mai multe fructe de mare decat orez 😆  – insa si salatele pe care le-am incercat erau la fel de bune.

Pe mese exista un clopotel care cheama ospatarul, iar servirea este foarte atenta, si fetele foarte zambitoare.

Un  lucru este pozitiv in faptul ca se afla in zona respectiva, faptul ca poti gasi loc de parcare la orice ora, fie pe scuarul de vis-a-vis, fie pe latura din dreapta, unde strada este mai mare.
Una peste alta, Bari Lounge & Restaurant poate primi 10 pe toate planurile si recomandarea drept unul dintre cele mai fancy restaurante accesibile tuturor.

Bari Lounge & Restaurant

Bd. George Cosbuc, nr. 69
Telefon: 21 33 66 111
0725 22 11 91
www.barirestaurant.ro

Comments are closed.

Bari Lounge & Restaurant