Find us on Google+ "Bazaar de Haine" - a 2-a ediție, pe 19 septembrie în București - moda

“Bazaar de Haine” – a 2-a ediție, pe 19 septembrie în București

Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping își desfășoară a 2-a ediție pe 19 septembrie în București

În ziua de sâmbătă, 19 septembrie 2015 va avea loc cea de-a doua ediție a târgului Bazaar de Haine, cel mai cool eveniment din calendarul iubitoarelor de shopping.
Escapada printre haine, accesorii și încălțăminte se va întinde pe un etaj întreg, în mansarda librăriei Diverta, iar vizitatorii vor putea colinda printre standuri și proba cu grijă haine noi sau purtate, dar păstrate cu drag și scoase spre vâzare la prețuri cum nici nu te aștepți. Acolo se vor afla și prietenii evenimentului, cei de la Fundația Bucureștii Noi, care vor direcționa hainele strânse în scop caritabil la acest târg către familii nevoiașe din București și alte orașe din țară aflate în grija fundației.

Bazaar de Haine te așteaptă sâmbătă, 19 septembrie 2015 începând cu ora 10.00 la librăria Diverta (în mansardă), din piața Romană nr. 5, București să descoperi cel mai nou concept bazaar de shopping din România, aflat la cea de-a doua ediție. Pentru detalii și înscrieri: bazaardehaine@yahoo.ro.

Bazaar de Haine, ed 2

Comments are closed.

“Bazaar de Haine” – a 2-a ediție, pe 19 septembrie în București