Find us on Google+ Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping debutează pe 14 martie în București - targuri

Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping debutează pe 14 martie în București

În ziua de sâmbătă, 14 martie 2015 va avea loc prima ediție a târgului Bazaar de Haine, cel mai nou eveniment din calendarul iubitoarelor de shopping.

Escapada printre haine, accesorii și încălțăminte se va întinde pe un etaj întreg, iar vizitatorii vor putea colinda printre standuri și proba cu grijă haine noi sau purtate, dar păstrate cu drag și scoase spre vâzare la prețuri cum nici nu te aștepți. Acolo se vor afla și prietenii evenimentului, cei de la Fundația Bucureștii Noi, care vor direcționa hainele strânse în scop caritabil la acest târg către familii nevoiașe din București și alte orașe din țară aflate în grija Fundației.

 

Și pentru că Bazaarul de Haine are o gazdă primitoare, AristoCats Bistro va avea grijă de toate persoanele care îi vor trece pragul – expozante, cliente sau vizitatoare – să primască 5% discount la orice consumație pe care o vor face pe toată perioada târgului.

Bazaar de Haine te așteaptă sâmbătă, 14 martie 2015 începând cu ora 10.30 la AristoCats Bistro, din strada Teodor Ștefănescu nr. 1, București (zona pieței Rosetti, Universitate) la primul concept bazaar de shopping din România. Pentru detalii și înscrieri: bazaardehaine@yahoo.ro.

Bazaar de haine-mare

Comments are closed.

Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping debutează pe 14 martie în București