Best of TIFF @ Grand Cinema Digiplex

La Grand Cinema Digiplex,

Cinefilii vor putea viziona, in exclusivitate, o selectie de filme prezentate la TIFF 2013

 

Bucureşti, 10 iunie: Dupa zece zile intense in care Clujul a gazduit cea mai importanta sarbatoare cinematografica din Romania, a venit randul bucurestenilor să se bucure de filmele celei de-a 12-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Între 11 și 17 iunie cinefilii care nu au avut ocazia să ajungă la Cluj vor putea viziona la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City o selecție a celor mai bune filmele prezentate la ediția cu numărul 12 a Festivalului.

Best -of-TIFF

 

Pe parcursul acestor 6 zile de festival, publicul este invitat să urmărească, 15 producții marca TIFF, care merită a fi vizionate, iar cele are au atras atenția juriului sunt: Prince Avalanche, drama care a luat Ursul de Argint pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internațional de Film de la Berlin 2013 și Samsara documentarul care a participat la festivaluri precum cele din Toronto, Varșovia, Dublin și a luat numeroase premii ca premiul criticilor de film (Cel mai bun documentar)/Dublin Film Critics Award (Best Documentary) – Dublin 2012.

 

Gala de închidere a Retrospectivei TIFF București, va avea loc la Grand Cinema Digiplex, luni, 17 iunie, ora 20:00 cu vizionarea documentarului Samsara, în prezența Stefaniei Magidson, Președintele Fundației Blue Heron și soția producătorului, și a lui Tudor Giurgiu, director Transilvania International Film Festival (TIFF). Filmul Samsara va rula în format 4K în sala Grand Ultra, una dintre sălile cu cea mai nouă și avansată tehnologie. Unicitatea acestei săli este dată de ecranul larg de 21 de metri, de sistemul de sunet IOSONO, dar și de conceptul “black box”: tavanul, pereții și scaunele sunt negre și gri închis pentru o izolare completă a ecranului.

 

Detalii despre programul integral al filmelor și regulamentul puteți găsi pe:

http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/evenimente-speciale/item/435

 

La proiecțiile din cadrul festivalului prețul unui bilet este de 20 lei și respectiv 15 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari.

Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înființat în 2002, este primul festival internațional de film de lung-metraj din România.

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie si sunet. Cele 13 săli de cinema oferă experienţe unice, de la filme de succes, la spectacole culturale renumite, transmise în direct sau înregistrate HD de pe cele mai cunoscute scene ale lumii.

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Buna iniatiativa. Am avut cativa prieteni care au mers la Cluj special pentru TIFF insa nu au reusit sa-mi aduca nimic detaliat, decat pure impresii. Sper sa ajung si eu macar la finele saptamanii.

Best of TIFF @ Grand Cinema Digiplex