Blackberry 9700 Bold

Ideea unui Blackberry 9700 Bold mi-a venit dupa ce l-am tot auzit laudat de cineva. Atat de incantat era, incat cred ca-i facuse si casuta lui, cu pisicina si cocktailuri pe margine :lol:.Vazand asa, m-am jucat putin cu el, si pot sa spun ca, daca nu se justifica investitia intr-o casa pentru telefon, telefonul in sine merita toti banii.

Acum cativa ani, inainte sa inceapa nebunia iPhone, daca vorbeai despre un telefon de business, pe care sa te poti baza daca esti in miscare, dar nu de placere, spuneai Blackberry. Variante sunt acum cata frunza si iarba, insa in ceea ce il priveste, Blackberry nu s-a schimbat cu nimic, iar un Blackberry 9700 bold este, in momentul acesta, un varf de lance al acestei tehnologii.

Blackberry 9700 bold specificatii

Blackberry 9700 bold nu se remarca prin estetica. In esenta, cam toate telefoanele Blackberry arata la fel. Nu sunt nici frumoase, nici urate, ci gandite sa fie practice, si sa permita o navigare rapida si o utilizare cat mai practica a tastaturii. Daca doamnele isi doresc unul mai elegant, pot alege varianta alba, desi si cel negru este foarte stralucitor.

Din punct de vedere tehnic, Blackberry 9700 bold are, evident, wireless, bluetooh, port mini-usb, slot microSD, 265 mega Ram (nu e nevoie de mai mult), are GPS, cantereste doar 122 de grame, si are o camera foto utila, de 3.5 megapixeli.

E un telefon grozav pentru business, mai ales invaluit in imbratisare tandra de o husa Blackberry , si exista o “secta” Blackberry destul de exclusivista si pretentioasa, in care poti intra cu mandrie ca posesor de Blackberry 9700 bold.

Blackberry 9700 bold

3 Comments

 1. Jonathan spune:

  RIM (producatorul BlackBerry) si Nokia sunt principalii perdanti ai ultimilor ani in telefonia mobila.
  Ambele companii au stat si s-au uitat cum piata se schimba fara sa-si adapteze strategia

 2. Magda spune:

  Mie mi se pare super, e o alternativa totusi, ceva special, un Blacberry 9700 bold

 3. Telefoane Dual Sim spune:

  o alternativa in locul iphonului desi cred ca tot iphonul tine prima pozitie 😛

Blackberry 9700 Bold